fbpx

Tudományszervezési referens

Website Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar, Dékáni Hivatal, Doktori és Tudományszervezési Iroda

Az ELTE Bölcsészettudományi Kar, Dékáni Hivatal, Doktori és Tudományszervezési Iroda ❗️TUDOMÁNYSZERVEZÉSI REFERENS ❗️munkatársat keres.

A munkavégzés helye: 1088 Budapest, Múzeum körút 4.

🔍FELADATOK:
Az Irodalomtudományi Doktori Iskola (ITDI) adminisztratív feladatainak ellátása.
Az ITDI levelezésének bonyolítása, iratanyagának kezelése, magyar és angol nyelvű honlapjának gondozása, közreműködés az ITDI endezvényeinek szervezésében és lebonyolításában.
Az ITDI adatainak gondozása az Országos Doktori Tanács (ODT) adatbázisában.
Kapcsolattartás a doktori iskola vezetője, a doktori programok vezetői, témavezetők, oktatók, hallgatók között. Kapcsolattartás a kari és egyetemi hivatalokkal.
Adat- és információszolgáltatási feladatok koordinálása és elvégzése: Doktori iskolai tanácsok előkészítése és dokumentálása, döntések végrehajtása. Közreműködés a felvételi eljárásban, felvételi eljárással kapcsolatos általános tájékoztatás, közreműködés a felvételi tájékoztató összeállításában, témakiírások összegyűjtése és rögzítése az ODT adatbázisban, egyes programok külön feltételeinek összegyűjtése, felvételi időpontok összeállítása, felvételi dokumentáció kezelése, felvételi döntés előkészítése a DIT keretében. Doktori iskola kurzuskínálatának összegyűjtése és meghirdetése, érdemjegyek rögzítése, vizsgahirdetés a NEPTUN rendszerben. Doktori programok képzési tervének (tanegységlisták, tantárgyleírások, stb.) kezelése, naprakészen tartása. A doktorandusz hallgatók tanulmányi előmenetelének figyelemmel kísérése, nyilvántartása. Tudományos modul tantárgyak eredményének rögzítése, nyilvántartása. Hallgatók publikációs tevékenységének nyomon követése és nyilvántartása. Fokozatszerzési eljárással kapcsolatos feladatok: doktori szigorlati, védési és komplex vizsga bizottságokra érkező javaslatok ellenőrzése és előterjesztése, bizottságok nyilvántartása; közreműködés a doktori szigorlatok, védések és komplex vizsgák megszervezésében és lebonyolításában.

✅ PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
egyetem
angol nyelvből középfokú C típusú általános nyelvvizsga
felhasználói szintű internetes alkalmazások, levelező rendszerek ismeret

💡ELŐNY:
további nyelvek legalább középfokú ismerete
NEPTUN tanulmányi rendszer ismerete
felsőoktatási adminisztráció területén szerzett szakmai tapasztalat
doktori képzéssel és fokozatszerzési eljárással kapcsolatos tapasztalat
akadémiai szféra ismerete

A munkakör legkorábban 2019. november 15-től tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje, módja: 2019. október 28., elektronikus úton Bölcsészettudományi Kar, Dékáni Hivatal, Doktori és Tudományszervezési Iroda részére a stipich.bela@btk.elte.hu e-mail címen keresztül.

https://www.elte.hu/dstore/document/3932/tudom%C3%A1nyszervez%C3%A9si%20referens%20BTK%20D%C3%A9k%C3%A1ni%20Hivatal%20Doktori%20%C3%A9s%20Tudom%C3%A1nyszervez%C3%A9si%20Iroda%20%282%29.pdf

Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött önéletrajzodat (amennyiben van ilyen)?
Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött motivációs leveledet (amennyiben van ilyen)?
Töltsd fel az esetleges egyéb szükséges fájlokat.