fbpx

Jogosultságkezelést támogató adminisztrátor

Website JOB Kft.

Ha még nem tudod, hogy pontosan merre indulj karrieredben, most jó lehetőséget kínál a Citibank SSC része. Nem kell elkötelezned magad, dolgozz 1-2 hónapot (vagy akár fél évet), ismerd meg a területet, csapatokat, érzd meg egy picit, hogy milyen egy mintegy 300.000 főt foglalkoztató globális multi élete.

TAPASZTALAT: Ezzel a pozícióval rutinod lesz SSC rendszerek használatában, megtanulod a processek, SLA-k, KPI-ok és riportok világát.

PERSPEKTÍVA: Bővülő szervezet révén folyamatosan nyílnak új pozíciók, amikre nagyobb eséllyel tudsz pályázni, ha már részt vettél egy projekten náluk. A Citi ráadásul egy globális bank, így ha külföldre mennél, az önéletrajzodban ez a cég mindig jól mutat majd.

HATALOM : ebben a pozícióban a banknál dolgozó kollégák jogosultásaihoz kapcsolódó beállítások rögzítése, javítása a feladat. Ha ez nem csigázott fel eléggé, akkor íme egy kis háttér infó:  tulajdonképpen a te munkádon múlik, hogy az adott kolléga megnyithajta-e a gmailjét, milyen programok futnak a gépén, szóval ezzel a csapattal mindenki jóban akar lenni 🙂

Fizetés: nettó 206.000 forint + cafeteria

Munkavégzés helye: Arena Corner irodaház a Stadionoknál

Jelentkezés: írj nekem egy emailt, csatold CV-det, és már hívunk is a JOB-tól. Email címem: rischl.viktoria@job.hu

 

 

Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött önéletrajzodat (amennyiben van ilyen)?
Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött motivációs leveledet (amennyiben van ilyen)?
Töltsd fel az esetleges egyéb szükséges fájlokat.