ELTE Karrierközpont

Informatikai Frissdiplomás Program a Morgan Stanley-nél Információbiztonsági területen

Megosztás

ms_wccch

Iroda: Budapest, Lechner Ödön fasor 8.

Program helyszín: New York/London

Kezdés: 2018 Február/Augusztus (Igény esetén lehetőség van korábbi munkakezdésre)

Időtartam: Határozatlan idejű szerződés, teljes munkaidő (heti 40 órás munkavégzés), versenyképes fizetés

Jelentkezési határidő: Februári program: 2017. December 3.,

                                       Augusztusi program: 2018. Június 3.

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen.
Munkatársaink a világ 43 országában található 1300 irodában dolgoznak. A Morgan Stanley 2006-ban nyitotta meg ügyviteli és informatikai szolgáltató központját Budapesten. A magyar leányvállalat fő feladata az anyacég üzleti tevékenységeinek támogatása pénzügy, informatika, matematikai modellezés, hitelkockázat- és piac elemzés, és értékpapír kereskedés jogi dokumentáció területeken.

Morgan Stanley Technology Information Risk divízió

A Technology Information Risk (TIR) divízió felel azért, hogy a cég informatikával kapcsolatos kockázatait teljes körű, proaktív és állandó kockázatkezelő eljárások implementálásával minimalizálja. A TIR csapat szorosan együttműködik partnereivel, és ezáltal biztosítja, hogy a Technology divízió megfelelően kezelje, monitorozza és eszkalálja a kockázatokat.

A Programról

A Morgan Stanley évente kétszer – februárban és augusztusban – indítja el az IT Frissdiplomás Programot. Ide olyan diplomázás előtt állók, frissdiplomások vagy 1-2 éves tapasztalattal rendelkezők jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának a vállalat magyarországi részlegének Informatika osztályán. A felvételt nyert résztvevők először egy 15 hetes programon vesznek részt, amely intenzív informatikai képzést, cégorientációt, a befektetési szektor megismertetését és tényleges üzleti kihívásokon alapuló projectfeladatokat tartalmaz.
Az Alkalmazásfejlesztés irány a legújabb szoftverfejlesztési technológiák megismerését, valamint a design és programozási készségek fejlesztését teszi lehetővé. A program során a résztvevők többek között az alábbi rendszereket és technológiákat használják intenzíven: Java, C++, Linux/Unix, Windows, Perl, .NET, C#, objektum orientált analízis és design, relációs adatbázisok, middleware, üzenetküldő rendszerek, rendszerarchitektúrák, rendszerintegráció, XML/SOAP és saját technológiák.

A Program után

A program után a Cryptographic Services Engineering csapatban kerül elhelyezésre a résztvevő budapesti irodánkban. A csapat biztonságtechnikai megoldások kifejlesztésével és működtetésével foglalkozik. Felelősségi körükbe tartozik a titkosítás, nyílt kulcsú infrastruktúra (PKI), nagyvállalati azonosítás és web biztonság.

Kiválasztási folyamat
A kiválasztás többlépcsős. A sikeres telefonos interjúkat csoportos készségfelmérés (Assessment Center) követi.

Tanulmányok és elvárt készségek

  • Befejezés előtt álló vagy frissen végzett informatikus, matematikus, fizikus, villamosmérnök vagy bármely más mérnök;
  • Valamely OO nyelv (Java, C#, C++) és a nyelvhez kapcsolódó célplatform műkődésének ismerete;
  • Érdeklődés az információbiztonság iránt;
  • Adatbázisok, illetve valamely operációs rendszer ismerete (Windows és Linux);
  • Jó kommunikációs készség angol és magyar nyelven egyaránt (közép szintű angol).

Jelentkezés:
Ha felkeltette az érdeklődésed a fenti lehetőség, ezen a linken tudsz jelentkezni angol nyelvű önéletrajzoddal.

További információkért látogass el honlapunkra: http://www.morganstanley.com/campus