ELTE Karrierközpont

Morgan Stanley Powershell és Python Tanfolyam

Megosztás

Morganstanley_whatwillyoucreate

Morgan Stanley Powershell és Python Tanfolyam

Szeptember – November
BME IL108

A Windows PowerShell a Microsoft rendszerek alapvető eszköze a rendszergazda feladatok automatizálására. A Windows kiszolgálók, az Active Directory, az Exchange levelezés vagy akár a SharePoint információkezelő rendszerek üzemeltetése ma már elképzelhetetlen alapos PowerShell ismeretek nélkül. De nincs ez másként a Microsoft felhő alapú rendszerénél, az Azure-nál sem.

A Python egy könnyen tanulható, de hatékony programozási nyelv. Magasszintű adatstruktúrái, az objektum-orientáltság egyszerű megközelítése, elegáns szintaxisa, dinamikus típusossága és interpreteres mivolta ideális script-nyelvvé teszi. Kiválóan alkalmas gyors fejlesztői munkákra, nagyobb projektek összefogására.

Ezen a tanfolyamon a PowerShell és a Python alapjait lehet elsajátítani előadásokon és gyakorlati feladatok megoldása során.

A tanfolyam időbeosztása: A tanfolyam 8 x 1.5 órás előadásból és az előadásokhoz kapcsolódó otthon kidolgozandó feladatokból áll.

Kinek szól: Olyan programozási ismerettel rendelkező jelentkezőknek, akik érdeklődnek a Windows

Rendszerek automatizációja, illetve egy könnyen tanulható programozási nyelv iránt.

Gyakornoki lehetőség: Akik jó megoldásokat küldenek a házi feladatokra, meghívást kaphatnak a Morgan Stanley gyakornoki programjára vonatkozó kiválasztási folyamatban való részvételre.

Időpont: Kedd délután 17:00-18:30 között. A végleges időpontot a jelentkező diákokkal egyeztetjük.

A csoport létszáma maximum 16 fő, a részvétel ingyenes!

Jelenkezés: Szeptember 17-ig a budapest-uni@morganstanley.com email címen, tárgysorban jelezd PowerShell/Python tanfolyam.