fbpx

Irodavezető asszisztens

Website Engame Akadémia

Keressük új irodavezető asszisztens csapattagunkat!

Küldetésünk: 8-12. osztályos diákoknak segítünk, hogy megtalálják a helyüket a világban és boldog, kiegyensúlyozott felnőttekké válhassanak.

Téged keresünk, ha fontos számodra, hogy értéket teremts a munkád során

Hiszünk abban, hogy egy nyitott szemléletű, támogató közegben a tanulás és a munka is izgalmas felfedezéssé válik, amely során jobban megismerjük önmagunkat és olyan magaslatokra érünk el közösen, ahová egyedül nem lettünk volna képesek. Ezt a szemléletet igyekszünk átadni diákjainknak és biztosítani kollégáink számára is.

Kik vagyunk?

Alternatív oktatási programunkkal 2010 óta nyújtunk iskola melletti kiegészítő képzést 8-12. évfolyamos diákoknak.

Célunk, hogy minél több diáknak segítsünk eligazodni a modern világban, és felkészítsük őket arra az egyetemi képzésre, amelyből szakmailag és személyesen is a legtöbbet profitálhatnak, akár itthon, akár külföldön szeretnének továbbtanulni.

Azon dolgozunk közösen, hogy a középiskola alatt és után a diák egy olyan útra lépjen, amely egy szívvel-lélekkel végzett hivatás megtalálásához és egy kiegyensúlyozottabb felnőtt élethez vezet.

Csapatunk tagjai nagyon különböző háttérrel és érdeklődéssel rendelkező emberek, akiket a közös cél köt össze: megmutatni a diákoknak, hogy önmaguk fejlesztése a legjobb befektetés, és segíteni őket abban, hogy tudatos, társadalmilag felelős, gondolkodó felnőttekké váljanak.

Ilyen munkatársat keresünk

Szakmai készségek

Akkor fogod tudni jól végezni a munkád, ha az alábbi készségekkel rendelkezel.

 • Csapatmunka: Szívvel-lélekkel végzed a feladataidat és segítesz másoknak, mert tudod, hogy a csapat sikere a te sikered is. Nem hagyod bajban a többieket, és a nézeteltérések gyors megoldására törekszel. Tisztában vagy a saját szerepeddel és fontosságoddal, ahogy a többiekével is.
 • Proaktivitás: Nem vársz arra, hogy nap mint nap megmondják, mivel foglalkozz, hanem a kezedbe veszed az irányítást. Ha olyasmit látsz magad körül, amin javítani lehetne, kérés nélkül is megcsinálod, felhívod rá mások figyelmét, hozzáteszed az ötleteidet.
 • Hatékony kommunikáció: Igényesen fejezed ki magad, szépen fogalmazol szóban és írásban is. Képes vagy összefoglalni a saját mondanivalódat, másokét pedig nemcsak hallod, hanem érted is. Nem félsz kérdezni, ha valami nem világos.
 • Ügyfélközpontú fellépés: Tisztában vagy vele, hogy a megjelenéseddel és a viselkedéseddel nemcsak magadat, hanem az egész céget képviseled. Észreveszed, hogy egy adott diáknak, szülőnek vagy más irodánkba érkező vendégnek mire van szüksége, és a kötelező körökön túl is szívesen segítesz neki.
 • Magabiztos angol nyelvtudás: Oktatási programunk nyelve az angol, kollégáink egy része nem ért magyarul. Nem baj, ha a nyelvtudásod nem anyanyelvi szintű, de fontos, hogy gördülékenyen ki tudd fejezni magad, mert gyakran szükséged lesz rá.

Emberi tulajdonságok

Ahhoz, hogy szeress velünk dolgozni és mi is veled, a munkahelyi készségeken kívül elengedhetetlen, hogy emberileg is megtaláljuk a hangot.

 • Fejlődésorientáltság: Folyamatosan keresed a lehetőségét annak, hogy fejleszd magad és jobbá tedd a dolgokat magad körül. Akkor érzed magad a legjobban, ha valami újat tanulhatsz vagy tökéletesítheted a meglévő tudásod.
 • Pozitív gondolkodás: Meglátod a lehetőséget magad körül és másokat is erre biztatsz. Nem szegi kedved, ha a dolgok elsőre nem úgy alakulnak, ahogy tervezted, hanem megoldásokat keresel a problémákra.
 • Megbízhatóság: Tartod magad ahhoz, amit vállalsz, és lelkiismeretesen végzed a munkád. Kifogások helyett a hibákat is elismered. Nem kell folyton ellenőriznünk, mert tudjuk, hogy számíthatunk rád.
 • Barátságos hozzáállás: Nyitottan állsz az emberhez és mindenkihez van egy jó szavad. Nemet is úgy tudsz mondani, hogy azzal nem bántasz meg másokat. Őszintén kíváncsi vagy arra, akivel beszélsz, így könnyen megtalálod a hangot bárkivel.
 • Precizitás: Odafigyelsz a részletekre és inkább többször ellenőrzöl valamit, mint hogy hibákat véts. Szeretsz alapos munkát végezni és elmélyülni abban, amit csinálsz. Igényes vagy önmagadra, a munkádra és a környezetedre is.

Előny, ha:

– láttál már irodát belülről és tudod, mi kell ahhoz, hogy hatékonyan működjenek a dolgok
– érdeklődsz az oktatás világa iránt és el tudod képzeni, hogy később ilyen területen dolgozz
– rendelkezel külföldi egyetemi tapasztalattal

Ezzel fog telni a napod

 • Recepciós feladatok: Te vagy az első, akivel a diákok és a szülők találkoznak, amikor belépnek az irodába. Meg kell tudnod, hogy kihez és miért jöttek, eligazítani őket és gondoskodni róla, hogy komfortosan érezzék magukat.
 • Az oktatási munka támogatása: Berendezed a termeket az aktuális foglalkozás kívánalmai szerint, kinyomtatod a segédanyagokat és a diákok munkáit, előkészíted a technikai eszközöket. Az ide tartozó teendők másik része nehezen kategorizálható, odafigyelést és proaktív cselekvést kíván. Ha ebben jó vagy, nélkülözhetetlenné válsz a csapat számára.
 • Beszerzések intézése: Kávét, teát, csokit rendelsz, feltöltöd a hiányzó készleteket, így tulajdonképpen te tartod életben a kollégákat. 🙂 Az irodaszerek mennyiségének nyomon követése és beszerzése is a te feladatod.
 • Pénzügy és adminisztráció: Kezeled a pénztárgépet és a kasszát, naprakészen tartod az adatbázisokat a pénzügyes kolléga számára. Időnként táblázatokat tisztítasz és töltesz fel.
 • Saját projektek menedzselése: Rengeteg megvalósításra váró tervünk, ötletünk van arra, hogyan tegyük kellemesebbé és hatékonyabbá a napi munkánkat. Ha szeretnél, bekapcsolódhatsz ezekbe a projektekbe vagy akár sajátot is indíthatsz, így a munkakörödön kívül eső területekbe is betekintést nyerhetsz, több dologban szerezhetsz tapasztalatot.

Munkaidő

Ez egy részmunkaidős pozíció. Heti 20-25 órára keresünk kollégát, alapvetően délutáni és szombati munkavégzésre.

Az irodánk nyitvatartása hétfő-péntek 12:00-19:00, szombat 10:00-17:00. Erre nyitás előtt és zárás után fél-fél órát rá kell számolni.

Amire mindenképp számíts, hogy hetente 2-3 alkalommal neked kell majd zárnod, és havi 3 alkalommal a szombatot is te fogod vinni.

Az időbeosztásodat az irodavezetővel közösen egyeztetitek, és a fentiektől eltekintve rajtatok múlik, hogy hogyan osztjátok be kettőtök között. Tehát alapvetően egyetem mellett is ideálisan végezhető, rugalmas pozícióról van szó.

Ez jár neked

A fizetéseden kívül saját használatú laptopot biztosítunk.

Innivalóval, rágcsával mindig el vagyunk látva, és rendszeresen tartunk bőséges reggelivel egybekötött megbeszéléseket is.

Heti egy alkalommal jógaórát tartunk az irodában, amibe a kezdőtől a haladóig bárki beszállhat.

Fél év munkaviszony után neked is jár majd képzési támogatás, amit tetszés szerint a szakmai fejlődésedre fordíthatsz.

A jelentkezéshez kattints a https://engame.hu/irodavezeto-asszisztens/ oldalra!

To apply for this job please visit engame.hu.