fbpx

Ének-zene szakos tanár

  • Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.
  • Teljes munkaidő
  • Pest megye, Érd
  • 0-1 év
  • ,

Érdi Bolyai János Általános Iskola

Ének-zene szakos tanárok jelentkezését várja az Érdi Bolyai János Általános Iskola. A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: ének  tantárgy oktatása (felső tagozaton), egyéb tanári feladatok ellátása, munkaköri leírás alapján. A munkakör 2020. augusztus 24-től betölthető.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Pályázati feltételek: Főiskola, vagy egyetem ének-zene  szakos tanár,  büntetlen előélet, cselekvőképesség, (alapfokú számítógép kezelői ismeretek).

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány (alkalmazás esetén), iskolai végzettséget igazoló okiratok másolata, szakmai önéletrajz, motivációs levél.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 24.

A pályázatok benyújtásának módja: Elektronikus úton Baranyi Teréz  intézményvezető részére a tbaranyi@bolyaiiskolaerd.hu  címen keresztül

A pályázat elbírálásának határideje: 2020. július 31.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Baranyi Teréz  intézményvezető nyújt, a 06-30-5716607  telefonszámon.

Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött önéletrajzodat (amennyiben van ilyen)?
Szeretnéd, hogy elküldjük a hirdetőnek a korábban feltöltött motivációs leveledet (amennyiben van ilyen)?
Töltsd fel az esetleges egyéb szükséges fájlokat.