Audi Hungaria

Mit érdemes tudnod gyárunkról?

A győri Audi nem más, mint számos innovatív motor szülőhelye, a stílusikon Audi TT és Q3 otthona, a világ egyik legkorszerűbb, teljes gyártási mélységet lefedő járműgyára, egy csúcstechnológiájú fejlesztőközpont, valamint az elektromos meghajtások sorozatgyártásának telephelye, és Közép-Európa legnagyobb szerszámgyára. Akár hallgatóként, akár főállásban keresel szakmai kihívásokat és fejlődési lehetőségeket – mérnök, IT, gazdász végzettséggel – számos karrierlehetőséget nyújtunk számodra! 

Segítünk, hogy meg tudd oldani!

Gyakornoki programunkban a munkaidő beosztása rugalmas, de annak érdekében, hogy valóban részt tudj venni szakterületed életében és projektjeiben, arra kérünk, hogy legalább heti 3 napot tölts nálunk. Ha ez a tanulmányaid mellett több is lehet, annak csak örülünk.

Budapestről célzott buszjáratokat is indítunk az Audi Hungaria bejáratához, valamint kedvezményes kollégiumi lehetőséget is biztosítunk. Célunk, hogy tanulmányaid során személyes és szakmai fejlődésedben egyaránt támogassunk; munkádat időarányos, versenyképes jövedelemmel díjazzuk.

Innovatív munkakörnyezet

A legmodernebb laborok, eszközök és infrastruktúra. Igényes irodák, ebédlők és tárgyalók. Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy akadálytalanul tudd végezni a munkádat. Az egyetemen megszerzett tudást nálunk olyan high-tech környezetben kamatoztathatod, ami az egész jövőbeli karriered megalapozásához is hozzásegít majd.

Légy része!

A Győrben gyártott motorok, autók világszíntű elismertsége közös öröm számunkra. Légy része Te is sikereinknek, és alakítsd velünk a jövő technológiáit!

Fő működési területeink:

Motor- és Járműgyártás | Műszaki fejlesztés | Minőségbiztosítás | Gazdasági és IT funkciók | HR

Karrierlehetőségek:
Gyakornok | Duális hallgató (BA és MSc) | Munkatársi lehetőségek


További karrierinformációk: www.audi.hu/karrier
 
Kövess minket!
Facebook
Instagram
LinkedIn

Videók

Győr az otthonunk

Karrier az Audi Hungariánál – Beszerzés

Mi vagyunk az Audi Hungária IT csapata!

Gyakornoki program az Audi Hungariánál

Foglalj hozzánk időpontot!

Cégbemutatók, Karriernap