Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.

A BGA Zrt. célja, hogy minél több értékteremtő, a helyi közösséget szolgáló pályázat valósuljon meg határainkon innen és túl. Feladatunk, hogy a jogszabályi előírások alapján hatékony, átlátható és pályázóbarát támogatási rendszert működtessünk.

A határon túli magyar közösségeknek szóló pályázatok fő célja, hogy támogassák a határainkon kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulását. Olyan jól ismert programokat is kezelünk, mint a Határtalanul! program, amellyel magyarországi iskolák tanulói látogathatnak el szomszédos országok magyarlakta területeire. 

A BGA Zrt. kezeli az olyan hazai forrásból megvalósuló programok nagy részét is, amelyre civil szervezetek, egyházak, magyarországi nemzetiségek és önkormányzatok is jelentkezhetnek.

Munkánk során arra törekszünk, hogy a pályázati rendszer mindenki számára könnyen kezelhető legyen, a támogatások felhasználása pedig megfeleljen a jogszabályi előírásoknak. Célunk, hogy a pályázókat és a támogatottakat is szakszerűen segítsük végig a folyamaton, hiszen tudjuk, hogy a megvalósuló projektek helyi szinten erősítik a közösségi életet és az összefogást.

Életképek irodánkból:

Honlapunk: https://bgazrt.hu

Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?