Bosch

Bemutatkozás

Legyen szó mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított Regionális Kereskedelmi Kft-ből mára jelentős, hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkező vállalatcsoport, Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2017-es üzleti évben a Bosch csoport teljes árbevétele 1304 milliárd forint, magyarországi forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 244 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport 2018. január 1-jén több mint 13 500 munkatársat foglalkoztatott. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch Group számára a fenntarthatóság a vállalat hosszú távú sikerének biztosítását, ugyanakkor a természetes környezet következő generációk számára történő megőrzését is jelenti. Célunk, hogy a megújuló energiát megfizethetőbbé és még biztonságosabbá, tisztábbá, gazdaságosabbá tegyük, valamint hogy egész portfóliónkra kiterjedően környezetbarát termékeket fejlesszünk ki.

“Csak azt ígérjük meg, amit be is tudunk tartani, kötelességünknek tekintjük az ígéreteink betartását, és tiszteletben tartjuk a jogot és a törvényeket.”

A jövő lehetőségeit biztosítjuk számodra. Ragadd meg, fejlődj velünk!

 Kapcsolat:

weboldal:https://www.bosch.hu/
Facebook:https://www.facebook.com/boschmagyarorszag
Instagram:https://www.instagram.com/boschhungary/?hl=hu
Linkedin:https://www.linkedin.com/company/bosch-magyarorszag/mycompany/
YouTube:https://www.youtube.com/boschmagyarorszag/featured

https://www.bosch.hu/kapcsolat/

Foglalj magadnak időpontot egyéni interjúra az ALDI Magyarország munkatársaihoz!
Interjúlehetőség Rózsa Anitával 04.28-án 13:00-15:00 között.

Cégbemutatók, Karriernap