A BT Magyarországon

A BT 1999 óta van jelen Magyarországon. A kelet-közép európai régió üzleti tevékenységét irányító iroda mellett a cég 2007-ben hazánkban hozta létre európai szolgáltató központját (BT ROC) – egy budapesti és egy debreceni irodával. A vállalat ügyfélmenedzsment, pénzügyi, üzleti adminisztrációs, valamint magas hozzáadott értékű hálózat – és szolgáltatás tervezés területén nyújt szolgáltatásokat.

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen egy stabil de folyamatosan növekvő vállalatnál dolgozni, akkor a BT-ben megtalálod a helyed. 2007-ben egy néhány fős cégként indultunk, mára 2500 kollégánk van budapesti és debreceni irodáinkban, akik közel 3000 belső és külső üzleti partnerünknek nyújtanak telekommunikációs szolgáltatásokat. Akár pályakezdőként, akár szeniorként csaltalkozol hozzánk, nálunk biztosan megtalálod a helyed.

Értékeink:

Te írod a történeted

Fedezd fel a lehetőségeidet és találd meg a saját utad. Mi mindent megteszünk, hogy ezen az úton támogassunk. A belső karrierprogramunk segít majd neked új területekbe betekinteni és akár cégen belül más szakterületen elhelyezkedni. 

Indítsd be a karriered és haladj a céljaid felé minden nap a BT-ben.

Ha neked jó, nekünk jó

A kollégáink jólléte egy stratégiai célja a cégünknek. Egy rugalmas és családbarát munkáltató vagyunk, ahol a kollégák minden nap jól érezhetik magukat. A BT-nél elérhető magánegészségbiztosítási rendszer, rugalmas munkavégzés, részmunkaidő, irodáink gyerekbarátak, gyerekes kollégáinknak bölcsödei ellátást biztosítunk. A közöséggi élet rendkívül aktív a vállalatunknál – kollégáink számos sport és egyéb közösséghez tudnak csatlakozni, melyet a cég támogat.

Találd meg az egyensúlyt a karrier és a magánélet között! Gondolj már ma a jövőre!

Globális kihívások nap mint nap

A BT-nél színes munkaköreinkben számtalan kihívással találkozhatsz nap mint nap: üzleti terveket, ajánlatokat és átfogó folyamatokat dolgozhatsz ki nemzetközi partnereinknek; vizsgálhatsz összetett üzleti problémákat, amelyek megoldását közösen dolgozhatod ki kolégáiddal; szakértőket toborozhatsz specliális feladatokra; mindeközben pedig a világ legfontosabb multinacionális cégeivel dolgozhatsz együtt.

Találj a munkádban valami izgalmasat minden nap! Készen állsz a kihívásra? Csatlakozz hozzánk!

Keress+ Tanulj

A képzés és kollégáink fejlesztése az egyik alapértékünk a BT-nél. Tavaly 772 kollégánk kapott extra fizetésemelést az éves átlagos emelésen kívül. Azon túl, hogy kiváló lehetőséget biztosítunk a pályakezdő és friss diplomás csoportnak, iparági szinten kiemelkedő képzési lehetőséget nyújtunk tapasztalt szakértő és vezető kollégáinknak is: 2019-ben kollégáink mintegy 4000 órát töltöttek összesen szakmai és soft skill tréningeken.

Tanulj valami újat és képezd magad minden nap! Élj a lehetőséggel a BT-nél!

Szeretnél többet tudni rólunk? Keresd és kövesd Facebook oldalunkat: https://www.facebook.com/BTCareersHungary

Szeretnél személyesen is beszélgetni velünk? Foglalj időpontot kollégáinkhoz!

Cégbemutatók, Karriernap