Flowserve Hungary

Texas két fő nevezetessége Jockey Ewing és a Flowserve. A Dallas sorozat elsöprő hazai sikerén is felbuzdulva, 2016-ban a Flowserve megalapította első globális pénzügyi szolgáltató központját Debrecenben az európai, közel-keleti és az észak-amerikai régiók támogatására. A szervezet már több mint 400 főt foglalkoztat, és 2018 óta két lokáción van jelen a Flowserve Business Support Center Magyarországon, Budapesten és Debrecenben.

Budapest a kézműves sörei mellett a kiváló mérnökeiről is híres. 2018-ban a Flowserve egy mérnöki K+F központot is nyitott Budapesten. A Global Technology and Engineering Center kulcsfontosságú erőforrásközpontként szolgál innovatív termékmegoldások kutatásában és fejlesztésében.

A pénzügyi világban mozogsz otthonosan? Gazdasági területen helyezkednél el? Érdekel a BSC világa?  Gyere és ismerd meg a Flowserve Hungary Services Kft-t! A jelen helyzet sem állította meg a szervezet növekedését, rengeteg nyitott pályakezdő pozícióval és karrier lehetőséggel várunk!

Gazdasági területen keresel gyakornoki programot? A Szakmai gyakorlatodhoz keresel lehetőségeket?  Nálunk azt is megtalálod! Számos gyakornoki programot és karrier indítási lehetőséget kínálunk!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nézd meg milyen az élet a Flowserve-nél és látogass el a Flowserve Hungary Facebook és Youtube oldalára!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, az ELTE Karriernapon tudunk neked mesélni további részleteket. Foglalj időpontot kollégáinkhoz az alábbi lehetőségek közül!

Cégbemutatók, Karriernap