IBM Hungary ISSC

“Kedves Olvasó!

Örömmel ragadjuk meg a lehetőséget, hogy betekintést nyújtsunk cégünk életébe. Dolgozóink jellemzően az egyetem padjaiból kerülnek ki, hiszen fiatalos, pörgős szervezet vagyunk. Számunkra fontos szempont a jelöltek kiválasztásánál a biztos tudás, a nyitott attitűd és a folyamatos tanulni akarás. Mint a szolgáltató szektor egyik legrégebbi szereplője, egy dinamikusan fejlődő nemzetközi környezetben kínálunk munkalehetőséget a kihívásokat kereső fiatalok számára.

Várjuk jelentkezéseteket, remélem hamarosan találkozunk.”
HR vezető,
Kovács Krisztina

Bemutatkozás

 Az IBM Magyarországon

 • Egy igazi globális cég, többezer magyarországi munkavállalóval; központja 1911-ben jött létre az Egyesült Államokban.  Magyarországon pedig 1936-ban lett megalapítva, azóta is az egyetlen olyan profitorientált cég, amelynek töretlen a piaci jelenléte.
 • Több ipari szektorban nyújt támogatást az ügyfelek részére (Autóipar, Pénzügyi szolgáltatások, Energetika, Telekommunikáció, Média, Kiskereskedelem, Utazás stb.)
 • A legkedveltebb magyar munkahelyek egyike
  • PwC, 2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj – Technológia, 2. hely
  • Randstad, 2019 Employer Branding Díj, 3. hely
 • Az általunk fontosnak tartott értékeknek megfelelően biztosítjuk munkavállalóink számára a kiteljesedés lehetőségét. Az IBM legfontosabb alapértékei közé tartozik a bizalom a munkavállalók felé, az esélyegyenlőség és a tolerancia. Dolgozóink sokszínűsége biztosítja cégünk sikerességét, mely egy olyan munkakörnyezetben valósulhat meg, ahova -többek között- nemtől, egészségügyi állapottól, szexuális irányultságtól függetlenül keresünk kollégákat előtérbe helyezve az egyéni kompetenciákat.

Vonzó iroda helyszíneink:

 • IBM Client Innovation Center: Budapest (Infopark) és Székesfehérvár
 • IBM Hungary International Shared Service Center: Budapest (Infopark, DunaTower)
 • IBM Hungary: Budapest (Infopark)
 • IBM Capital Hungary: Budapest (DunaTower)
 • IBM Budapest Lab: Budapest (Andrássy út)

IBM ISSC

A budapesti IBM Szolgáltató Központunk (International Shared Service Center- ISSC) 2004-ben lett megalapítva. A központ, köszönhetően a magasan képzett és több nyelvet beszélő munkatársainak számos szolgáltatást nyújt HR, bérszámfejtés, értékesítés, beszerzés, IT, vezetői asszisztencia és pénzügyi területen az IBM saját, illetve más országokban működő IBM cégeknek és egyéb külföldi ügyfeleinknek. Összesen több, mint 52 országot támogatunk 25 nyelven.

Az amerikai cégkultúránkból adódóan a sokszínűség és a befogadás szorgalmazása számunkra alapérték. Vállalati sikerünk egyik alappillére a dolgozóink elégedettségében rejlik, ezért rendszeresen mérjük elkötelezettségüket és „nyitott fülekkel” állunk a felmerülő igények iránt. Mint az SSC szektor egyik legrégebbi magyarországi szereplője továbbra is emberközpontú és közösségformáló stratégiánkat folytatjuk, mert csak ez lehet a hosszútávú fejlődés motorja. Családbarát szemléletünk alapja, hogy amennyiben a munkavállaló elégedett a munkahelyi körülményekkel és támogatva érzi magát a megfelelő munka-magánélet egyensúly megtartására, akkor boldog szülő és lojális munkatárs lesz, akivel a cég is hosszútávon tud tervezni, tehát mindkét fél kölcsönösen profitál az emberközeli és családbarát hozzáállásból.

SSC díjak:

 • Randstad, 2020 Legvonzóbb munkaadó az SSC szektorban- 1. hely
  • Családbarát Vállalat Díj 2018, 2019
  • Felelős Foglalkoztató különdíj 2019
  • Fogyatékosság-barát munkahely elismerés 2017-2019

“2015 nyarán csatlakoztam az IBM-hez gyakornokként. A kellemes  munkakörnyezet és a rugalmas munkaidő  nagyon fontos volt, hogy az  egyetemet és a feladataimat össze tudjam egyeztetni. A kollégáink, főnökeink  egyenlő félként kezeltek, meghallgatták a problémáinkat, és mindig nagyon segítőkészek voltak. A gyakornoki időszak végén, 2016 tavaszán az IBM állást  ajánlott, és mivel maga a cég és a kollégák is szimpatikusak voltak, szívesen  mondtam igent. Ma már menedzserként dolgozom az egyik CIO-s csapatban.”
IT menedzser
Szerdahelyi Dóra


Foglalj időpontot Teams-interjúra az IBM munkatársaihoz!

hamarosan

Cégbemutatók, Karriernap