Infineon Technologies Cegléd

Üdvözöllek!

Mi vagyunk az Infineon. Több mint 20 éve piacvezet szerepet töltünk be az ipari alkalmazású félvezetők fejlesztésében és gyártásában. Hatalmas, több mint 46 000 fős csapatunk ízig-vérig nemzetközi, szinte az egész világon találkozhatsz Infineonosokkal. San Francisco-tól São Paulo-ig, Dél-Afrikától Finnországig mindenütt jelen vagyunk. Sőt, nemrégiben a Marsra is eljutottunk, hiszen a Perseverance-ben is megbújik néhány félvezetőnk. Hozzád azonban kétségkívül ceglédi telephelyünk van a legközelebb. Hoztunk egy kisfilmet, amiből megismerheted a történetünket és küldetésünket:

Az Infineon Technologies Cegléd Kft. IGBT a félvezető modulokkal, míg az Infineon Technologies Bipoláris Kft. a nyomott kontaktusú tárcsatirisztorok, tárcsadiódák és bipoláris modulok szerelésével és mérésével foglalkozik. A termékportfóliónk pedig egyre csak bővül.

Az élet szinte minden területén hasznosítják a nálunk gyártott alkatrészeket. Zöldebbé és biztonságosabbá tesszük a közlekedést, segítségünkkel hatékonyabbá válik az energia tárolása és szállítása, eredményesebb lesz a gyógyászati berendezések működése, de termékeinkkel kényelmesebb a mindennapi háztartási eszközök használata is.

A munka mellett rengeteg közösségi programmal és eseménnyel várunk, amint azt a járványügyi szabályozások megengedik. A dolgozóink egészsége nálunk elsődleges szempont. Az sem baj, ha egy kicsit messzebb laksz tőlünk, hiszen a vállalati buszainkkal hamar kijuthatsz Ceglédre!

Nálunk nemcsak a saját jövőd építheted. A bolygóét is. Hatással lehetsz a körülötted élők mindennapjaira, hiszen egy fenntarthatóbb, tisztább világ megteremtéséhez járulsz hozzá. Hiába olyan aprók a félvezetők, mára már elképzelhetetlen nélkülük az élet. A mikroelektronika kora elérkezett. Légy te is részese a változásnak!

Foglalj időpontot Teams-interjúra az Infineon Technologies munkatársaihoz!

Interjú Heczendorfer Szandrával:

Interview with Cristiana Sequeira

Cégbemutatók, Karriernap