Infinityn

Kisétálsz az egyetem kapuján és pár perc múlva a Pottyondy villában épülő irodába lépsz be. Egy gombnyomással brazil pörkölésű kávét készítesz, majd felcsapod a laptop képernyőjét és bekapcsolódsz a globális munkába: 27 országból érkező munkatársad kisebb csapatával dolgozol egyszerre három földrészen futó kampányokon.

Ilyen munkalehetőségért eddig legalább Győrig vagy Bécsig kellett vándorolnod szombathelyi egyetemistaként, hiszen ritka, hogy a világ legfejlettebb sales- és marketing módszereivel és technológiáival dolgozhass Európa eme sarkában; ráadásul munkatapasztalat nélkül. 

Ez a világ nyílik meg előtted az egyetemtől kőhajításnyira. 

Belső képzési rendszer

Ahogy iszogatod a kávét, belső képzési rendszerünk online felületén folytatod a tanulást, miközben már belekóstolsz éles projektekbe is. Amikor az emailedre pillantasz, már négy különböző projektben futnak a szálak három földrészen. 

Szombathelyről giga-cégek marketing és értékesítési munkáját támogatod egy profi és sokszínű csapat értékes, megbecsült tagjaként.

Kényelmes székek, kávégép, terasz és minden egyéb, ami a hatékony munkavégzés, és – az ahhoz hozzáadó – időnkénti chillezés alapjait jelentik, megtalálhatóak az irodában… 

…de mit is csinálunk pontosan? Mivel foglalkozik az Infinityn?


Agilisen dolgozó Account-Based Growth szolgáltatásokat nyújtó cég vagyunk. 

Ezek az idegen kifejezések egy érthető és ütős módszertanná fognak összeállni, miután elvégzed belső oktatási rendszerünket, az Infinityn Academy-t. 

Az Akadémia részeként már on-the-job tapasztalatot is szerzel abban, ahogy az Agile Account-Based Growth módszerünkkel a sokszáz-millió dollár árbevételű tech cégek marketing- és értékesítési folyamatait, hogyan támogatjuk. 

Az általunk végzett szolgáltatásban fontos szerepe van a profi marketing és sales technológiák mellett a személyes, emberi kapcsolatoknak – és egyáltalán, az emberi tényezőnek.

Vagyis amellett, hogy fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleinkkel friss technológiai megoldásokat használjunk, és ők automatizációra is építve tudják az ő ügyfeleiket megszólítani… legalább ennyire kulcs tézis, hogy az üzletszerzés nem csupán tökéletesített szlogenek automata terjesztéséről szól.  

A jó marketing és értékesítés ember-központú. Éppen ezért keresünk most olyan fiatalokat, akik a profi szakmai háttér mellett, a legjobb technológiák támogatásával a megfelelő személyes készségek elsajátítására is vágynak.

Kompetenciáid fejlesztése: belső coaching

Szinte minden munkára igaz, hogy a munkád során új skilleket sajátíthatsz el, új dolgokat tanulhatsz…

…Emellett azt valljuk, hogy a legtöbb értéket akkor kapod, ha a személyes és szakmai fejlődésed útján több formában is segítséget nyújtunk:

  • Egyrészről már az első napodon egy belső coach támogatja a szakmai utadat a cégnél. A coaching rendszer lényege, hogy bármilyen szakmai vagy egyéni problémába ütközöl nálunk a karrier utad során,  a coach a szakmai tapasztalatainak köszönhetően segít ezeket úgy kiküszöbölni, hogy tanulhass is a szituációból.
  • Emellett szintén az első napon kezdődik az Infinityn Academy-n a képzésed. Az akadémiánk célja, hogy amellett hogy könnyebben, hatékonyabban és gyorsabban belerázódj a céges folyamatainkba, és mélyebben megismerd az ügyfeleinket, akikkel dolgozni fogsz… te és mi is kapjunk egy pontosabb képet az erősségeidről és a fejleszthető képességeidről egyaránt.
  • Képzett andragógia végzettségű happiness menedzser figyel rád és minden munkatársra, hogy a szakmai nehézségek mellett a személyes kihívásokat leküzdésében is támogathassunk.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akik tényleg élvezik a közös munkát, és a szakmai felkészültség mellett mentálisan is készek a magas teljesítmény nyújtására.

Ehhez viszont nem elég, hogy pár hangzatos tanácsot durrogtatva eltemessük munkában a kollégákat. Azt valljuk, hogy a csapattársaink fejlődése kéz a kézben jár a cég fejlődésével. Ha közösen megtaláljuk és megerősítjük azokat a képességeidet, amikben igazán jó vagy, és segítünk egy számodra is kényelmes szintre emeleni azokat, amikben úgy tapasztaljuk, még fejlődhetsz, azzal nem csak a te potenciálodat sokszorosítjuk fel, hanem a cég sikerességét is. 

Végül pedig: 

Sok egyetemistával dolgozunk és azon vagyunk, hogy mindenhol kiválóan meg tudj felelni az elvárásoknak. Rész- és teljes munkaidőben is csatlakozhatsz.

Cégbemutatók, Karriernap