Leírás

Mi lesz a feladatod?

 • DevOps csapat aktív tagja leszel – Egy 8-12 fős DevOps csapat tagja leszel, ahol a csapat felelőssége nagyvállalati szoftverek készítése és továbbfejlesztése különböző ügyfelek számára szinte az összes versenypiaci szektorból, valamint az elkészült rendszerek támogatása a teljes életciklusukban. Tapasztalatod függvényében részt veszel koncepcióalkotásban, tervezésben, fejlesztésben, stabilizálásban, dokumentálásban. Ebben vezetőiden kívül támogatóid, együttműködő partnereid a többi csapattag, valamint a projekt, ill. szolgáltatások egyéb kulcsszereplői (elemzők, tesztelők, projektvezetők).
  Full Stack fejlesztési feladatok – Full Stack fejlesztőként, a DevOps csapat tagjaként sok mindennel fogsz találkozni, az adatbázis tervezéstől, a back-end kódon keresztül, a front-end kódról elrugaszkodva a felhős diagnosztika és futtatás világába. Ezek komplex alkalmazások, idővel ezek minden részével, aspektusával találkozni fogsz. Egyedi alkalmazásokat készítünk, de mindig architektúrák és tervezési minták mentén.
 • Tervezési, becslési feladatok – Egyedi, erősen integrált, tranzakcionális, specifikus riporting igényekkel rendelkező, tipikusan valamilyen üzleti információs igényt vagy folyamatot támogató alkalmazásokat készítünk. Mielőtt ezeket elkészítjük, alapos tervezést igényelnek. Tapasztalatod függvényében egyre erősebben elvárt, hogy mielőtt fejleszteni kezdesz, tervezd meg a megoldást, tudd megindokolni és prezentálni szakmailag, hogy miért úgy tervezted! Szakmailag challengelni ér és fognak, legyél felkészült, átgondolt! Pontosan tudd, hogy mit miért csinálsz, mi mire való!
 • Módszertani ismeretek megszerzése – Ügyféltől, feladattól is függ, hogy milyen módszertanokkal dolgozunk, vízesés, agilis, ITIL, branching stratégia, code review stratégia, tesztelési stratégia, stb. Ezeket meg kell ismerned, otthonosan kell mozognod bennük, tudnod kell, hogy melyik mire való, mire kell használni és Te mire számíthatsz bennük.
  Nagyvállalati elvárásoknak megfelelő szoftver készítés – Nem kódolunk, hanem nagyvállalati rendszereket fejlesztünk. Nagy a különbség, mert olyan elvárásoknak kell majd a szoftverednek, komponensednek megfelelnie, amikre elsőre talán nem is gondoltál. A nem funkcionális követelmények, mint pl. a skálázhatóság, performancia elvárások, redundancia, hibatűrés, üzemeltethetőségre tervezés, adatbázis normál forma, technikai dokumentáltság, stb. sokszor elő fognak jönni, együtt kell élni velük.
 • Precizitás, igényesség – Nem elég megoldanod a problémákat, le kell dokumentálnod a terveket, megoldásokat, kezelned a feladataidat, kézben kell tartanod a dolgokat. Az nem ok, ha csak te látod át a káoszt. Másképp légy zseni. A csapat igényes munkát készít, nem jó gyenge láncszemnek lenni. Téged is fognak helyettesíteni, Te is fogsz másokat, úgy dolgozz, ahogy Te is elvárnád.
 • Csapatmunka – Sok érintettel leszel kapcsolatban, főleg csapattagokkal és csapaton kívüli szereplőkkel is. Elengedhetetlen, hogy jó együttműködésed legyen a többiekkel. Azt várjuk, hogy a csapat együttműködésében követendő példát hozol, támogatod a csapatot legjobb tudásod szerint. Fontos, hogy alapértékekben egyetértsünk.

Ahhoz, hogy ezt a munkakört BE TUDD TÖLTENI, AZ ALÁBBIAKRA LESZ SZÜKSÉGED:

 • OOP alapelvek és programnyelvek ismerete (pl. C#)
 • Webfejlesztés alapismeretek (ASP.NET, HTTP, REST, JSON, XML)
 • Entity Framework és LINQ ismeret
 • Kliens oldali technológiák ismerete (HTML5, CSS3, JavaScript)
  Adatbáziskezelési ismeretek (SQL)
 • Legalább alapszintű szakmai Angol nyelvtudás
 • Visual Studio ismerete

Ami előnyt jelent:

 • Valamilyen modern kliensoldali technológia ismerete (pl. Angular 2+, React, Knockout stb.)
 • .NET Core ismeretek
 • Valamilyen verziókezelő ismerete (TFS, Git, SVN)
 • Tervezési minták, szoftverfejlesztési módszertanok ismerete

Amit kínálunk:

 • Versenyképes jövedelem – Ha szakmailag jó vagy, mi biztosítjuk, hogy a melóra koncentrálj, és ne arra, hogy miből lesz vacsora, lakás, autó és pénz a gyerek pelenkájára.
 • Változatos körülmények – Projektenként eltérő ügyfél oldali cégkultúrával, érettséggel, üzleti domainnel, projekt komplexitással fogsz találkozni. Agilis és klasszikus projektműködésben is részt fogsz venni, ahol az egyedi fejlesztések miatt más és más rendszereket építünk fel együtt tervezéstől az éles üzemi támogatásig.
 • Valós projektek, valós ráhatás – Üzleti igényekre fogsz eredményt szállítani a projekteken, a versenyszférában általános határidőkkel. Az ügyfeleinkkel együtt mi is partnerként, fontos szereplőként tekintünk rád az együttműködéseinkben.
 • Előrelépési lehetőség – A felelősségi köröd annyit nőhet az idő előrehaladtával, amennyit képes vagy stabilan betölteni. Azzal még senkinek nem volt problémája, hogy ne lenne egy nagyobb feladat a számára, mint amit eddig csinált. Ez csak rajtad múlik, mi támogatunk a közösen átgondolt karrier célkitűzésed elérésében!
 • Képzések – Támogatjuk az online képzésekre dedikált időn kívül azzal is a fejlődésed, hogy tantervi képzéseket szervezünk és finanszírozzuk a releváns szakmai vizsgák és címek megszerzését. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a csapatépítésre, melyet projektzárók, csapat- és céges elvonulások tesznek többek között lehetővé.
 • Baráti, támogató légkör – Itt nem arról szólnak a mindennapok, hogy hogyan védd a hátsód és ülj ki még egy napot. Itt értéket teremtünk együtt, közösen, csapatként és hosszútávon számítunk egymásra és nem projektekben gondolkodunk az együttműködésünk terén.

Abesse

Az Abesse alkotni és fejlődni kész munkatársak közössége, akiket hasonló értékek kapcsolnak össze, és akik saját maguk alakítják és tartják fenn a cég működési kultúráját, a vezetőik pedig partnerként támogatják őket. Minden, amit teszünk, azt a célt szolgálja, hogy nagyvállalati ügyfeleink a nap végén jobban, eredményesebben és hatékonyabban működjenek. Azok az informatikai megoldások, tanácsok, amiket tőlünk kapnak, mind ezt a célt kell, hogy szolgálják. Alapértékeink a felelősségvállalás, hozzáértés, csapatmunka.

Ha szereted a családias, szakmai közösséget, ugyanakkor kíváncsi vagy, hogy a megoldásaid, meglátásaid, hogy állják meg a helyüket a nagyvállalatok elvárásainak világában, jelentkezz és hozd a legjobb formád! Ha CV alapján kiválasztunk interjúra, ígérhetünk egy jó hangulatú, de erős szakmai beszélgetést, ahol a célod, hogy elgondolkoztass minket.

Bérezés: megegyezés szerint
Nyelvtudás:
Angol