Leírás

Gyakornoki programot hirdet a Bethlen Téri Színház

A Bethlen Téri Színház ezúton várja azon lelkes egyetemisták jelentkezését, akik gyakornoki pozíciót keresnek egyetemi tanulmányaik mellett.

A gyakornok beleláthat egy alternatív kőszínház világába, aktívan segítheti annak működését, érintve a kulturális menedzsment, marketing, gazdaság és kommunikáció területét.

A gyakornoktól elsősorban adminisztratív, illetve hivatalsegédi (posta, bank, könyvelőhöz anyagok fizikai eljuttatása) feladatok ellátását várjuk.

Hogy kit keresünk? Az ideális jelölt csapatjátékos, nem fél a kihívásoktól, gyorsan tanul és az se baj, ha a jóban van a telefonnal, worddel, excellel és a wordpresszel, továbbá képszerkesztői ismeretekkel is rendelkezik. Illetve, a tanulmányaihoz szüksége van kulturális területen betöltött és igazolt gyakornoki helyre. A gyakornoki időszak kezdete szeptember negyedike.

A jelentkezéseket a bethlen@bethlenszinhaz.hu címre várja Posztós Fruzsina irodavezető.

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a bethlen@bethlenszinhaz.hu címre

Bethlen Téri Színház Nonprofit Kft.

A Bethlen Téri Színház küldetése, hogy a hazai és alkalomszerűen a nemzetközi kortárs előadóművészetek (elsősorban színház, tánc, bábszínház, újcirkusz), kiemelt budapesti befogadó színházi intézménye legyen, szem előtt tartva Erzsébetváros és szűkebb környezete, Külső-Erzsébetváros érdekeit és igényeit is.

Bérezés: megegyezés szerint, a gyakornoki idő lejárta után
Nyelvtudás:
Angol
Szak:
mind