Leírás

Milyen lesz egy napod Employer Branding Offizzerként? 

Reggeli után munkavállalói szemszögből megnézed pár cég social media felületét, YouTube csatornáját és weboldalát, majd összeírsz pár hasznos szempontot, amiket ezután összefoglalsz Power Point prezentáció formájában. A munkád során megtanulod felismerni, mitől jó egy poszt, mitől sikeres egy honlap és mik azok a buktatók, amiket érdemes elkerülni. Mindeközben szoros kapcsolatban vagy az ügyfeleiddel, akik emiatt már-már saját cégük tagjaként tekintenek rád. 

Fél kettő, megbeszélés. Felhívod az ügyfelet, és egy ebéd utáni kávé mellett átbeszélitek az aktualitásokat. Bedobsz neki egy ötletet, amivel még pezsgőbbé tehetné social média felületeit, ő pedig ráharap. Főnökeid is mindig nyitottak az ötleteidre, habár rájuk nem is annyira főnökként tekintesz. Inkább úgy szoktál velük beszélgetni, mint akik hatalmas tudással bírnak az adott területen, és szívesen segítenek neked bármiben.

Nap végén még Photoshop-ban felturbózol egy vizuált a másnapi poszthoz. Van egy funkció, amit nem teljesen értesz, de rákeresel Google-ben és rögtön van valaki a csapatban is, aki segít neked és lépésről lépésre elmagyarázza.

Aztán jöhet a pihenés: sport, család, barátok. De lehet, hogy aznap egy meetupra nézel inkább be, benchmarkokat szeretnél gyűjteni, vagy éppen csapatépítő bulira mentek a többiekkel. Az egész csapattal együtt fogsz bulizni és nem érzed többé szenvedésnek a reggeli kelést – már ha éppen be kell menned az irodába, mert akár otthonról is dolgozhatsz! 

 

Íme pár fontos szempont, amit figyelembe fogunk venni a kiválasztás során: 

 • Aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel (még egy évig egyetemre jársz, de úgy érzed van még szabad 25-30 órád a héten, amit pörgéssel töltenél mondjuk social employer branding területen) vagy frissdiplomás vagy (és 40 órában tudnál nálunk pezsgeni)
 • A szavak mágusa vagy, angolul is (Mindenre is van egy frappáns megjegyzésed és beleviszed az „extra szószt” a szöveges tartalmaidba. Erős angoloddal nem jelent gondot a szövegírás és profi ügyfél kommunikáció)
 • A különleges számodra normális (Mindig az újat kutatod, szereted a kreatív megoldásokat. Out-of-the-box gondolkodásmódodnak köszönhetően meghökkentő megoldásokkal rukkolsz elő) 
 • Láttál már állásbörzét, vagy olvastál álláshirdetést (Van véleményed arról, hogy mire van lehet egy bizonyos célcsoportnak a munkaerőpiacon, vagy mi kellene ahhoz, hogy egy passzív álláskereső érdeklődését felkeltsd)
 • Ismered és tartod a határidőket (Szoktál Trelloban todo listát írni, a Google naptárad tele van a legfontosabb emlékeztetőkkel. Megérted, hogy nincs kifogás: ha az utolsó pillanatban teljesítesz jól, akkor is a legjobb anyagot kell összeraknod)
 • Gond nélkül megalkotsz alap dolgokat Photoshopban (Nem állsz értetlenül, ha át kell írni egy sor szöveget vagy egy extra réteget rá kell dobni egy fotóra Photoshopban.  Gyorsan tanulsz, Offizzer társaid segítségével pillanatok alatt belejössz a flow-ba)

 

Hogyan pezsdítheted fel személyes és szakmai fejlődésed a #TeamBrandfizzben?

 • Szakmai képzések (online toborzási hatékonyság, kreatív szövegírás, public speaking, Photoshop, Facebook Ads, project management és még hosszú a lista)
 • Dedikált mentor (egyedi fejlődési Personal Sparkle Plan egy dedikált szakmai mentor segítésével, hogy sikeres lehess és támogassunk egyéni céljaid elérésében)
 • Coaching (bizony, van Coachunk is, a számodra fontos területeken segít továbbszárnyalni)

Egyéb juttatások, benefizz:

 • Móriczon van az iroda, mi csak úgy hívjuk “Offizz”
 • Legjobb employer branding projekteken pöröghetsz, max magadnak főzöl kávét
 • Ha már itt tartunk, az Offizz kávénk díjnyertes
 • Havonta csapatépítő TeamFizz eseményeket szervezünk
 • Önálló ügyfél management után extra negyedéves bónusz jár
 • Laptop
 • Home offizz lehetőség

Brandfizz Employer Branding

Magyarország első employer brandingre specializálódott ügynöksége vagyunk. Misszióinkhoz mérten egy szakmai magon alapuló, itthon egyedülálló módon kizárólag munkáltatói márkaépítésre fókuszáló, vállalati HR-ben vagy ügynökségi kivitelezésben gyakorlati tapasztalattal rendelkező pezsgő csapattal dolgozunk, akik évek óta napi szinten szeretnek foglalkozni a hivatásukkal.

Bérezés: nettó 1200 Ft / óra
Nyelvtudás:
Angol
Magyar