Leírás

Kisegítő személyzet:

Szívesen lennél része egy nagy nemzetközi csapatnak és nem ijedsz meg a fizikai munkától?

Gondoskodnál a tábori területek karbantartásáról, dolgoznál a konyhában, mosodában vagy egyéb tábori pozíciókban? Ha hajt a kalandvágy és 12 óra munka után is van kedved új embereket megismerni akkor jelentkezz!

Gyerekfelügyelő:

Szereted a kihívásokat és imádod a gyerekeket?

Ha magabiztosan beszélsz angolul és szívesen oktatnád a hobbidat egész nyáron (legyen az sport, zene, művészet vagy bármi más), akkor ez a pozíció tökéletes a számodra!

Special Needs táborok:

Szívesen dolgoznál egy nyarat fogyatékkal élő gyerekekkel, akár gyerekfelügyelőként, akár a kisegítő személyzet tagjaként?

Ha igen, akkor ez a lehetőség neked szól! A Special Needs táborokban garantáltan olyan életreszóló élményekkel fogsz gazdagodni, melyek pozitív hatással lesznek rád. Se képesítésre, se tapasztalatra nincs szükség a pozícióhoz (természetesen ha van, az előnyt jelent).

Campleaders Hungary Kft

Cégünk a Smaller Earth Csoport része, mely világszerte szervez kulturális csereprogramokat. Magyarországról az eddigi évek során több mint 10 000 magyar diák utazott ki velünk az Egyesült Államokba, Kanadába és a Karib-térségbe.

A kulturális csereprogramok lényege, hogy a diákok szervezett keretek között töltenek hosszabb-rövidebb időt nemzetközi környezetben, ahol a magabiztos nyelvtudás mellett olyan életre szóló tapasztalatot és élményt szereznek, mely egész jövőjükre hatással lesz.

Célunk, hogy programjaink között minden egyetemista találjon személyiségéhez illő lehetőséget!

Bérezés: Minimum 950-1300 USD
Nyelvtudás:
Angol