Leírás

ūüĆü Turisztikai Marketing Gyakornok ūüĆü

‚öďÔłŹ Mi√©rt neked val√≥ ez a poz√≠ci√≥?

√Črdekel a turizmus, a marketing √©s a startupok vil√°ga
Kreat√≠v, kommunikat√≠v, proakt√≠v vagy √©s t√∂bb ter√ľletbe is szeretn√©l belek√≥stolni
ūüéĮ Feladatok:

Facebook és Instagram kezelése, kreatívok készítése
Blogcikkek, hírlevelek, sajtóközlemények írása
Community management
Adminisztrációs feladatok ellátása

ūüĆą Amit k√≠n√°lunk:

Tanul√°si √©s fejlŇĎd√©si lehetŇĎs√©g, mindenben seg√≠t√ľnk √©s lehetŇĎs√©get adunk megval√≥s√≠tani a kreat√≠v √∂tleteidet
Rugalmas, hibrid munkavégzés, home office és belvárosi iroda 
Csapat√©p√≠tŇĎk√∂n val√≥ r√©szv√©tel
Fiatal, lend√ľletes, j√≥ hangulat√ļ csapat

ūüöÄ P√°ly√°zati felt√©telek:

Kreativitás és elszántság
Turisztikai √©s marketing √©rdeklŇĎd√©s
Rugalmas munkaidŇĎ-beoszt√°s

ūüďĘ P√°ly√°zat beny√ļjt√°sa:

K√ľldj egy r√∂vid bemutatkoz√≥t, amiben le√≠rod, mi√©rt szeretn√©l n√°lunk gyakornok lenni.
T√°rd fel kreat√≠v √∂tleteidet √©s a ter√ľleteket, amelyekbe bele szeretn√©l k√≥stolni √©s k√©r√ľnk, hogy jel√∂ld meg, mikor √©s h√°ny √≥r√°ban tudn√°l dolgozni.

‚úČÔłŹ Jelentkez√©s: petra@clickncruise.eu

ūüí° Ez az √°ll√°s neked sz√≥l, ha szereted a v√°ltozatoss√°got, a kreat√≠v kih√≠v√°sokat √©s otthon √©rzed magad a turizmus √©s a marketing vil√°g√°ban. V√°rjuk jelentkez√©sed!

Erre a hirdet√©sre val√≥ jelentkez√©shez k√ľldj√ľk el az adatainkat e-mailben a petra@clickncruise.eu c√≠mre

CLICKnCRUISE

Tengeri hajóutak fiataloktól fiataloknak
A CLICKnCRUISE egy 2021-ben indult magyar startup. C√©lunk, hogy √°talak√≠tsuk az eddigi foglal√°si rendszert, hogy a sz√°lloda- √©s rep√ľlŇĎjegy-foglal√°s ut√°n a turizmus ezen szektora is el√©rhetŇĎ legyen a digit√°lis t√©rben. K√ľldet√©s√ľnk, hogy megismertess√ľk a tengeri haj√≥utak modern oldal√†t √©s a sz√°mtalan programlehetŇĎs√©get, amik a haj√≥k fed√©lzet√©n kifejezetten nektek, a fiataloknak kedveznek. Ezzel rem√©nyeink szerint egyre t√∂bb magyar fiatal is megtapasztalja a haj√≥z√°s √©lm√©ny√©t.

Tudt√°tok, p√©ld√°ul, hogy egy belf√∂ldi nyaral√°s √°r√°b√≥l ak√°r 6 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eur√≥pai v√°rosba is ell√°togathattok teljes ell√°t√°ssal, vagy ak√°r bej√°rhatjuk az Etna kr√°ter√©nek k√∂rny√©k√©t a National Geographic Expeditions vulkanol√≥gus√°val?

A mi gener√°ci√≥nk sz√°m√°ra a kl√≠mav√°ltoz√°s elleni t√∂rekv√©s m√°r nem egy k√ľl√∂nleges tett, hanem egy alapvetŇĎ gondolkod√°sm√≥d. Tudjuk, hogy sz√°motokra is fontos szempont, hogy milyen √∂kol√≥giai l√°bnyomot hagytok a nyaral√°sotokkal, ez√©rt kiz√°r√≥lag olyan haj√≥t√°rsas√°gokkal k√∂t√∂tt√ľnk partneri meg√°llapod√°st, akik v√°llalj√°k, hogy 2050-re el√©rik a karbonsemlegess√©get.

A csapat
Hajdu-P√°sztor Petra, az √∂tletgazda, az angol haj√≥z√°si iparban szerzett ismereteit itthon a Neckermann Magyarorsz√°gn√°l bŇĎv√≠tette tov√°bb. Szabadidej√©ben a brit Cruise Lines International Associations rendezv√©nyein dolgozik √©s √©pp a tizedik haj√≥√ļtj√°ra k√©sz√ľl.

R√∂viddel az √∂tlet megsz√ľlet√©se ut√°n T√≥th-M√°t√© √Ākos csatlakozott a csapathoz. √Ākos a Skyscannern√©l √©s Prezin√©l szerzett m√©rn√∂ki √©s term√©kmenedzsment tapasztalat√°val seg√≠ti a platform fejleszt√©s√©t. Ha kell prioriz√°l √©s f√≥kuszt tart, ha kell k√≥dol vagy strat√©gi√°t k√©sz√≠t.

Azért alkottuk meg a CLICKnCRUISE-t, hogy eljuttassuk hozzátok a hajóutak élményét, hiszen ideje a sok elmaradt utazást bepótolni!

Bérezés: bruttó 2000 Ft/óra
Nyelvtud√°s:
Angol