Leírás

Szereted a kihívásokkal és változásokkal teli feladatokat és mindeközben nem okoz gondot a részletekre is figyelni? Szeretnél különböző internetes forrásokat kutatni, információkat értelmezni és egységes egésszé formálni? Szeretnél egy nemzetközi csapatban dolgozni, ahol napi szinten használhatod a nyelvtudásod? Fontos számodra a folyamatos (szakmai) fejlődés és szeretnél olyan céghez tartozni, ahol van előrelépési lehetőség? Ha az előző kérdéseket olvasva igennel feleltél, akkor ez a hirdetés Neked szól!

Miben számítunk Rád:

A Researcher, illetve a Tanácsadó kollégák napi szintű támogatása:

a keresésekben részt vevő jelöltekhez kapcsolódó dokumentáció (ún. profilok és progress reportok) elkészítése angol/német nyelven
belső adatbázis rendszeres frissítése és bővítése különböző források alapján
cégismertető dokumentumok készítése, idegen nyelvű sajtóközlemények gyűjtése negative press check és sajtószemle formájában, newsletter-ök rendszeres összeállítása 

Olyan jelölt jelentkezését várjuk, aki

önállóan, megbízhatóan dolgozik és gyorsan tanul
képes felkutatni a releváns információkat és akár adatbázisokkal is van tapasztalata
kíváncsi és nyitott az új dolgok elsajátítására
pontos és igényes a munkájában, magas minőségi elvárásokat képvisel,
felsőoktatási tanulmányokat végző/végzett, valamint
magabiztosan használja a német és angol nyelvet szóban és írásban egyaránt, és jó szövegértési készségekkel rendelkezik. 

Angol nyelvű jelentkezésedet az alábbi címre várjuk:

dach.career@egonzehnder.com

Egon Zehnder Knowledge Center Budapest

Az Egon Zehnder magántulajdonban lévő tanácsadó vállalat, amely világszinten vezető szerepet tölt be az executive search (felsővezető‑kiválasztás) és talent management területén: 40 ország 70 irodájában több, mint 300 Researcher (a jelöltek felkutatásával foglalkozó) kollégával van jelen. Szolgáltatásain keresztül cégünk a világ legtekintélyesebb szervezeteinek nyújt támogatást felsővezetők és igazgatótanácsi tagok kiválasztásában, vezérigazgatók utódlásában, családi vállalkozások tanácsadásában, valamint a vezetők értékelésében, illetve fejlődésük elősegítésében.

Bérezés: 1600/óra
Nyelvtudás:
Angol
Német
Szak:
Anglisztika, Germanisztika, Angol-német tarári