Leírás

Feladat:
A központ kiemelt feladatainak, projektjeinek menedzselése, ennek keretében a céltámogatások adminisztrációjának teljeskörű ellátása, a kapcsolódó monitoring jelentések előkészítése, beszámolási feladatok koordinálása. A központ pénzügyi számviteli feladatkörébe tartozó utalványkódokon (munkaszámokon) a beérkező kötelezettségvállalási igények előzetes fedezetvizsgálata, a jóváhagyott megrendelések SAP rendszerben történő előrögzítése. A bejövő és kimenő számlák előzetes szabályossági felülvizsgálata (aláírási jogosultságok ellenőrzése, a számlák formai és tartalmi ellenőrzése stb.), a számlák felszerelése (szerződés,megrendelő,teljesítésigazolás összegyűjtése), kontírozása az SAP rendszerben. Belső keretátcsoportosítások, valamint az egyéb pénzforgalmon kívüli tranzakciók előkészítése. Az éves költségvetés felhasználásának figyelemmel kísérése, a keretgazdák rendszeres tájékoztatása a szabad előirányzatokról. Az Egyetem gazdasági, pénzügyi szabályzatainak figyelemmel követése, azok betartása és betartatása.

Pályázati feltételek:
• főiskola/egyetem, felsőfokú képesítés, gazdasági területen szerzett legalább felsőfokú végzettség, vagy legalább középfokú végzettség felsőfokú szakképesítéssel (pl. mérlegképes könyvelői képesítéssel, pénzügyi szakügyintézői képesítéssel)
• 1-2 év államháztartási területen szerzett pénzügyi-számviteli tapasztalat
• MS Office programok magas szintű ismerete
• magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
• SAP vagy egyéb pénzügyi-számviteli integrált rendszer ismerete

https://www.elte.hu/dstore/document/7305/kiemelt%20p%C3%A9nz%C3%BCgyi%20%C3%BCgyint%C3%A9z%C5%91%20GHII%20KGH%20%284%29.pdf

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a allaspalyazat@kancellaria.elte.hu címre

Bérezés: n.a.