Leírás

Hogyan működik?

Egy kiválasztási folyamat során kerülsz be a programba, majd a képzés alatt egy dedikált mentort kapsz magad mellé, aki folyamatosan segíti a szakmai fejlődésed. Menet közben tesztek kitöltésével mérjük, hogyan haladsz a programban.

Miért válaszd az EPAM-ot?

Nemzetközi ügyfeleink digitális transzformációját elősegítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó cég vagyunk és az IT szektor egyik leggyorsabban növekvő cégeként tartanak számon minket. A cég növekedésével együtt fejlődnek kollégáink is, hiszen a legújabb technológiákkal dolgozunk és kollégáinknak többszáz tréninghez van hozzáférése. Magyarországon több, mint 60 aktív ügyfelet szolgálunk ki 100-nál is több projekt keretében. Szakmai közösségek sokaságának adunk otthont a Community-Z platformon, ezenkívül sport- és szabadidős csapatainkban is várjuk az új kollégákat. Az ötletembereket pedig tárt karokkal várják innovációs műhelyeink, az EPAM Garázs, és a VR Lab.

A járvány következtében nemcsak a munkahelyi szokások, hanem a munkavállalási szempontok is megváltoztak és az otthoni munkavégzés szerepe felértékelődött. Az EPAM rugalmasan kezeli a munkavégzés helyszínét, lehetőség van a távmunkára, így az ország minden tájáról várjuk a jelentkezőket nyitott pozícióinkra, melyeket az EPAM karrier oldalán tekinthetsz meg: https://epa.ms/BUDMentorProg

Maradt még kérdésed?

Csatlakozz az ELTE Online Karrier Napokon az EPAM-hoz és hallgasd meg április 28-án szerda 14 órától előadásunkat a cégről és a Java Mentor Programról.

EPAM System Kft.

Az 1993-ban alapított USA központú EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) mára a világ vezető szoftver- és platformfejlesztési megoldásokat kínáló cégévé vált. Fő tevékenysége a nemzetközi, piacvezető ügyfelek digitális transzformációját elősegítő informatikai platformok fejlesztése, szoftveralapú komplex megoldások bevezetése a kapcsolódó tanácsadási tevékenységekkel együtt. Több mint 41 000+ szoftvermérnökkel dolgozik a világ 35+ országában, 4 kontinensen. Magyarországon, amely egyben a közép-kelet európai központja, közel 1 700 főt alkalmaz Budapesten, Debrecenben és Szegeden működő irodáiban. A New York-i tőzsdén jegyzett EPAM számos elismeréssel rendelkező dinamikusan fejlődő cég, amelynek ügyfelei között több Fortune 500 vállalat is megtalálható.

Bérezés: x
Nyelvtudás:
Angol
Magyar