Leírás

Ha vonz a marketing és izgalomba hoz a nagyvállalati technológiák és szoftverek világa, akkor igen jól fogod érezni magad account-based marketing tanácsadóként. Az account-based marketing egy hiper-célzott és nagyvállalati közegben egyre inkább használt, szoftveres technológiákkal erősen megtámogatott módszertan.

Globális, nagyvállalati ügyfeleinknek abban segítünk, hogy account-based marketing folyamataikat hatékonyabban, összehangoltabban végezzék. Abban is segítünk, hogy a marketing kampányok nyomán dolgozó értékesítői csapatok sikeresebbek legyen.

A Te feladatod, hogy átlásd és segítsd ezt a komplex folyamat-sorozatot. Érteni fogsz a közösségi médiához, a célzott hirdetések világához, és együtt dolgozol egy elemzői csapattal, akik támogatják a marketing-döntéshozatalt. Szintén összehangolt munkát végzel a sales csapattal, akik az általad összerakott marketing kampányok támogatásával indítanak értékesítési folyamatokat.

Minden ami az account-based marketinghez és a saját módszertanunkhoz kötődik, azt megtanítjuk belső képzési rendszerünkben. Amit Tőled várunk: tudásvágy, nyitottság, valamint az egyszerre laza és professzionális attitűd, ami minden sikeres account-based marketinges sajátja.

Egy jó account-based marketinges ezekkel a további tulajdonságokkal rendelkezik:

Csapatmunkás – itt a csapattal összehangoltan, egymás keze alá dolgozunk, ezért fontos ez a készség.
“Csakazértis”, beast mode-mentalitás. Az Infinityn óriási eredményeket ért el annak köszönhetően, hogy a nálunk dolgozó emberek a közös munkában nem ismernek lehetetlent és hisznek abban, hogy vállt vállnak vetve, egymást támogatva, egymásból és magunkból a legtöbbet kihozva elképzelhetetlenül nagy dolgokat tudunk véghez vinni. Ezt a mentalitást keressük leendő munkatársainkban is.
Kényelmesen használja a tárgyaló-szintű angolt. 27 országból vagyunk több mint 80-an munkavállalók a cégnél, nemzetközi ügyfelekkel dolgozunk, így a munka nyelve az angol.

Erre számíthatsz az Infinityntől, mint munkahelytől:

Fanatikusan nagy hangsúlyt fektetünk a személyes és szakmai képzésedre. Ezért egy saját belső képzési-mentorálási rendszerben biztosítjuk a betanulásod és fejlődésed.
Kiváltképp fontos a cég számára, hogy a munkatársak kiegyensúlyozottak legyenek és jól érezzék magukat. Ezért coach- és andragógia-végzettségű happiness menedzsert alkalmazunk.
Az egyetemi kötöttségeidhez illeszkedő munkarend. Sok egyetemistával dolgozunk és azon vagyunk, hogy mindenhol kiválóan meg tudj felelni az elvárásoknak. Rész- és teljes munkaidőben is csatlakozhatsz.
Home office + egy iroda az egyetemtől párszáz méterre.

Infinityn International

Piackutatás, sales és marketing szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi óriás-vállalatoknak. Ha híres tech-cégek növekedésének kulisszáiba akarsz belelátni, beletanulni és a folyamatokban részt venni, akkor várunk budapesti és szombathelyi irodáinkba. Gyorsan növekvő közép-vállalat vagyunk több mint 80 fős csapattal 27 országból. Ha jól beszélsz angolul és főleg sales, marketing vonalon szeretnél elindulni - és “nincs ellenedre”, ha rengeteget oktatunk és olykor bulizunk, akkor köztünk a helyed.

Bérezés: Versenyképes
Nyelvtudás:
Angol