Leírás

Tudod, hogyan kötik a gigászi, százezer- és millió-dolláros technológiai üzletek? Az Infinityn üzletfejlesztési bajnokaként nem csak megtanulod, de részévé is válsz óriás, nemzetközi értékesítési projekteknek.

Az üzletfejlesztés az értékesítésnek az egyik korai fázisa, amikor az elemzők munkájának köszönhetően adatokkal és tudással felvértezve megkeresünk és beindítunk értékesítési tárgyalásokat megbízóink számára. Amikor megágyaztunk a sikeres további tárgyalásoknak, akkor átadjuk a stafétabotot a megbízóinknak, akik továbbviszik a tárgyalásokat.

A felszínen csak az üzletfejlesztők munkája látszik, de a sikerhez valójában elemzőkre és marketingesekre is szükség van, akik felderítik és előkészítik a terepet a Te munkádnak – az üzletfejlesztésnek. Üzletfejlesztési bajnokként, ennek a csapatmunkának a részeként, az a feladatod, hogy megkeresd és megszólítsd a megfelelő döntéshozókat.

Egyszerre több csatornán dolgozol: LinkedIn, email és telefon a leggyakrabban használt médiumok, de több ügyfél (és munkatárs) a személyes videók használatát és a Zoom-megbeszéléseket részesíti előnyben.

Ez a terület kitűnő belépő szinte bármelyik más területére az üzleti életnek – az értékesítési munka szükségessé teszi a pszichológia, emberi ismeretek elsajátítását, valamint  marketinget, folyamatszervezést… és persze, megtanulod eladni magadat is, ami az egyik legfontosabb life skill. Sokak szerint a sales ezért is a legjobb “első munkahely”.

Ez a munka NEM telemarketing, magyarán NEM fogsz hideghívásokat végezni és szövegeket felolvasni a telefonban. Közel sem… Itt jól megkutatott, marketing kampányok által már megszólított, nagyvállalalti döntéshozókkal kell tartalmas beszélgetéseket folytatnod tanácsadói szerepben, több felületen.

Ez ijesztőnek tűnhet, de maximálisan felkészítünk házon belül az akadémián, és mentoraink fogják a kezed (szárnyad?), amíg szárnyaidat bontogatod, és később is folyamatosan támogatnak.

Egy jó üzletfejlesztési bajnok ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik:

Csapatmunkás – itt a csapattal összehangoltan, egymás keze alá dolgozunk, ezért fontos ez a készség.
“Csakazértis”, beast mode-mentalitás. Az Infinityn óriási eredményeket ért el annak köszönhetően, hogy a nálunk dolgozó emberek a közös munkában nem ismernek lehetetlent és hisznek abban, hogy vállt vállnak vetve, egymást támogatva, egymásból és magunkból a legtöbbet kihozva elképzelhetetlenül nagy dolgokat tudunk véghez vinni. Ezt a mentalitást keressük leendő munkatársainkban is.
Kényelmesen használja a tárgyaló-szintű angolt. 27 országból vagyunk több mint 80-an munkavállalók a cégnél, nemzetközi ügyfelekkel dolgozunk, így a munka nyelve az angol.

Erre számíthatsz az Infinityntől, mint munkahelytől:

Fanatikusan nagy hangsúlyt fektetünk a személyes és szakmai képzésedre. Ezért egy saját belső képzési-mentorálási rendszerben biztosítjuk a betanulásod és fejlődésed.
Kiváltképp fontos a cég számára, hogy a munkatársak kiegyensúlyozottak legyenek és jól érezzék magukat. Ezért coach- és andragógia-végzettségű happiness menedzsert alkalmazunk.
Az egyetemi kötöttségeidhez illeszkedő munkarend. Sok egyetemistával dolgozunk és azon vagyunk, hogy mindenhol kiválóan meg tudj felelni az elvárásoknak. Rész- és teljes munkaidőben is csatlakozhatsz.
Home office + egy iroda az egyetemtől párszáz méterre.

Infinityn International

Piackutatás, sales és marketing szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi óriás-vállalatoknak. Ha híres tech-cégek növekedésének kulisszáiba akarsz belelátni, beletanulni és a folyamatokban részt venni, akkor várunk budapesti és szombathelyi irodáinkba. Gyorsan növekvő közép-vállalat vagyunk több mint 80 fős csapattal 27 országból. Ha jól beszélsz angolul és főleg sales, marketing vonalon szeretnél elindulni - és “nincs ellenedre”, ha rengeteget oktatunk és olykor bulizunk, akkor köztünk a helyed.

Bérezés: Versenyképes
Nyelvtudás:
Angol