Leírás

Üzleti technológiai integrátor

Rajongsz a technológiáért és kütyügurunak tart a környezeted? Érdekel az üzlet és az informatikai világ metszete? Szeretsz megvalósítani dolgokat, megoldani kihívásokat?

Te lehetsz a következő technológai szakértő és integrátor az Infinitynnél. Feladatod az, hogy világszínvonalú üzleti szoftverek működését és integrációját kitanuld. Ismerd meg a technikai részleteket és konfigurációkat és segítsd az üzleti csapatok munkáját abban, hogy jobban és hatékonyabban használják a szoftvereket.

Programoznod nem kell, de erős affinitásra van szükség technológiák, üzleti szoftverek iránt.

Ezeket a tulajdonságokat keressük Benned:

Csapatmunkás – itt a csapattal összehangoltan, egymás keze alá dolgozunk, ezért fontos ez a készség.
“Csakazértis”, beast mode-mentalitás. Az Infinityn óriási eredményeket ért el annak köszönhetően, hogy a nálunk dolgozó emberek a közös munkában nem ismernek lehetetlent és hisznek abban, hogy vállt vállnak vetve, egymást támogatva, egymásból és magunkból a legtöbbet kihozva elképzelhetetlenül nagy dolgokat tudunk véghez vinni. Ezt a mentalitást keressük leendő munkatársainkban is.
Kényelmesen használja a tárgyaló-szintű angolt. 27 országból vagyunk több mint 80-an munkavállalók a cégnél, nemzetközi ügyfelekkel dolgozunk, így a munka nyelve az angol.

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a eva.eperjesi@infinityn.com címre

Infinityn International

Piackutatás, sales és marketing szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi óriás-vállalatoknak. Ha híres tech-cégek növekedésének kulisszáiba akarsz belelátni, beletanulni és a folyamatokban részt venni, akkor várunk budapesti és szombathelyi irodáinkba. Gyorsan növekvő közép-vállalat vagyunk több mint 80 fős csapattal 27 országból. Ha jól beszélsz angolul és főleg sales, marketing vonalon szeretnél elindulni - és “nincs ellenedre”, ha rengeteget oktatunk és olykor bulizunk, akkor köztünk a helyed.

Bérezés: Versenyképes
Nyelvtudás:
Angol