Leírás

Ez a munka a piackutatás egyik izgalmas, új és gyorsan fejlődő alterülete: az account-, azaz cél-vállalatok kutatása-elemzése. A hagyományos piackutatással szemben itt nem fogyasztói magatartást és trendeket fürkészel, hanem azon nagyvállalatokat (és a cégeken belül a konkrét döntéshozókat) keresed és elemzed, akik vevői lehetnek ügyfeleink sok-százezer/millió dolláros technológiáinak.

Account-based piackutatóként azzal építed a marketing csapat munkáját, hogy felkutatod – különböző nyilvános és zárt adatforrásokból – valamint a megfelelő szoftverek segítségével azokat a cégeket, akiket a marketing, és később az értékesítői csapat kampányokkal megcéloz.

A kutató-elemző munka folyamatát első sorban belső képzési rendszerünkben, az Infinityn Academy-ben tanulod meg és hamar élesben is kipróbálod magad. A munkád során folyamatosan kapcsolatban állsz a marketing- és értékesítési csapat többi tagjával, hiszen te szolgáltatod az információt és elemzéseket az összehangolt kampányokhoz; a te elemzéseid alapján “indul csatába” a csapat többi része.

Egy jó account-based piackutató ezekkel a tulajdonságokkal van felvértezve:

Jó elemzőkészség: ez ugye nem meglepő egy piackutató-elemzői pozíciónál – csak úgy, mint a precizitás.
Csapatmunka: ez az elemzői munka nem arról szól, hogy bezárkózol magányodba és kutatsz – itt a csapattal összehangoltan, egymás keze alá dolgozunk, ezért fontos ez a készség.
“Csakazértis”, beast mode-mentalitás. Az Infinityn óriási eredményeket ért el annak köszönhetően, hogy a nálunk dolgozó emberek a közös munkában nem ismernek lehetetlent és hisznek abban, hogy vállt vállnak vetve, egymást támogatva, egymásból és magunkból a legtöbbet kihozva elképzelhetetlenül nagy dolgokat tudunk véghez vinni. Ezt a mentalitást keressük leendő munkatársainkban is.
Kényelmesen használja a tárgyaló-szintű angolt. 27 országból vagyunk több mint 80-an munkavállalók a cégnél, nemzetközi ügyfelekkel dolgozunk, így a munka nyelve az angol.

Erre számíthatsz az Infinityntől, mint munkahelytől:

Fanatikusan nagy hangsúlyt fektetünk a személyes és szakmai képzésedre. Ezért egy saját belső képzési-mentorálási rendszerben biztosítjuk a betanulásod és fejlődésed.
Kiváltképp fontos a cég számára, hogy a munkatársak kiegyensúlyozottak legyenek és jól érezzék magukat. Ezért coach- és andragógia-végzettségű happiness menedzsert alkalmazunk.
Az egyetemi kötöttségeidhez illeszkedő munkarend. Sok egyetemistával dolgozunk és azon vagyunk, hogy mindenhol kiválóan meg tudj felelni az elvárásoknak. Rész- és teljes munkaidőben is csatlakozhatsz.
Home office + egy iroda az egyetemtől párszáz méterre.

Infinityn International

Piackutatás, sales és marketing szolgáltatásokat nyújtunk nemzetközi óriás-vállalatoknak. Ha híres tech-cégek növekedésének kulisszáiba akarsz belelátni, beletanulni és a folyamatokban részt venni, akkor várunk budapesti és szombathelyi irodáinkba. Gyorsan növekvő közép-vállalat vagyunk több mint 80 fős csapattal 27 országból. Ha jól beszélsz angolul és főleg sales, marketing vonalon szeretnél elindulni - és “nincs ellenedre”, ha rengeteget oktatunk és olykor bulizunk, akkor köztünk a helyed.

Bérezés: Versenyképes
Nyelvtudás:
Angol