Leírás

Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében.

Program kezdete: 2021. június 21.
Program vége: 2021. augusztus 29.
Időtartam: Heti 40 órás munkavégzés
Iroda: Lehetőség a gyakornokság online elvégzésére / 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
Jelentkezés: Május elejéig

A Programról    

A Gyakornoki Program során a diákok fejleszthetik az informatikai infrastruktúratervezési és/vagy szoftver, alkalmazásfejlesztési tudásukat.

Ezen kívül további képzési lehetőségek is a rendelkezésükre állnak: Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető képzések, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.

A Gyakornoki Programot sikeresen teljesítők felvételt nyerhetnek a Morgan Stanley által kínált teljes munkaidős Informatikai Frissdiplomás Programra a diplomázást követően.

Projekt lehetőségek

A program során a gyakornokoknak lehetőségük nyílik különféle területek, technológiák – C#,  typescript, Angular, Poweshell, Python, REST, video streaming, továbbá az agilis módszertan megismerésére. Valamint bepillantást nyerhetnek egy világméretű nagyvállalat mérnök csapatának működésébe.

Téged keresünk, ha

  • Folyamatban lévő tanulmányod van (B.Sc. vagy M.Sc.) informatika, mérnök, matematika, fizika, vagy egyéb technológiai területen;
  • Jó a problémamegoldó és a kommunikációs készséged;
  • Szereted a csapatmunkát,
  • Közép szinten beszélsz angolul,
  • Rendelkezel scriptnyelvek (PowerShell, Perl vagy Python) vagy objektum orientált programnyelvek (.NET, C++, Java vagy C#) ismeretével;
  • Felhasználói szinten Windows vagy Linux/Unix operációs rendszer magabiztos ismeretével bírsz;

Kiválasztás folyamata:

Három lépcsős, gyors kiválaszás. A telefonos interjúkat (HR, technikai) virtuális interjú követi.

Interested in flexible working opportunities? Morgan Stanley empowers employees to have greater freedom of choice through flexible working arrangements. Speak to our recruitment team to find out more.

Morgan Stanley is an equal opportunities employer. We work to provide a supportive and inclusive environment where all individuals can maximize their full potential. Our skilled and creative workforce is comprised of individuals drawn from a broad cross section of the global communities in which we operate and who reflect a variety of backgrounds, talents, perspectives and experiences. Our strong commitment to a culture of inclusion is evident through our constant focus on recruiting, developing and advancing individuals based on their skills and talents.

Morgan Stanley

Morgan Stanley Informatika divízió

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Munkatársaink a világ 42 országában található több mint 1300 irodánkban dolgoznak. A Morgan Stanley 2006-ban nyitotta meg ügyviteli és informatikai szolgáltató központját Budapesten. A magyar leányvállalat fő feladata az anyacég üzleti tevékenységeinek támogatása pénzügy, informatika, matematikai modellezés, hitelkockázat-és piacelemzés, értékpapír kereskedés jogi dokumentáció területeken.

Az Informatika divízió innovatív megoldásokkal segíti a pénzügyi feladatok magas színvonalú ellátását. Jelentős Informatikai befektetéseink lehetővé teszik fejlett kereskedési rendszerek, modellező és szimulációs szoftverek, valamint elemző és biztonsági rendszerek kifejlesztését és működtetését, beleértve az azokat támogató infrastruktúrát.

Bérezés: Versenyképes fizetés
Nyelvtudás:
Angol
Kar:
Informatikai Kar
Szak:
Informatika