Leírás

Adótanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.

Küldetésünk…

A KPMG Társasági Adó-, Nemzetközi Adó- és IFRS Adótanácsadó Csoportjaként főleg adóstruktúrálással, adótervezéssel, adótanácsadással foglalkozunk. Nemzetközi és nagy múltú ügyfeleket képviselünk az adóhatóságok, Pénzügyminisztérium, bíróságok és a Legfelsőbb Bíróság előtt. Segítséget nyújtunk adózási témakörben, IFRS konverziós projektekben és az ehhez kapcsolódó adótanácsadási munkában.

Ezt a lehetőséget neked ajánljuk, ha…

–       befejezett vagy folyamatban lévő főiskolai vagy egyetemi tanulmányokat folytatsz pénzügyi vagy közgazdasági szakterületen,

–       magabiztos írásbeli és szóbeli nyelvtudással rendelkezel magyar és angol nyelven (német nyelv ismerete előny),

–       erős elemző készséged mellett, kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezel,

–       jellemző rád a precíz munkavégzés,

–       képes vagy az önálló, valamint a csapatban való munkavégzésre,

–       IFRS ismerete előnyt jelent.

Csapatunk tagjaként az alábbi feladatokban számítunk Rád:

–       Szakmai egyeztetéseken történő részvétel ügyfelekkel, adóhatóságokkal, Pénzügyminisztériummal és a KPMG más területeivel történő megbeszéléseken.

–       Közvetlen adókkal kapcsolatos adóbevallások készítése és ellenőrzése, részvétel IFRS áttéréssel kapcsolatos adókalkulációk készítésében.

–       Adótanácsadói levelek készítése, feltételes adómegállapítás, fellebbezések készítése adóhatósági határozatokkal szemben.

–       Komplex tanácsadási munkákban a csapat tagjaként támogatni a projekt vezetők, menedzserek és partnerek munkáját.

Mit ajánlunk számodra?

–       Dolgozz együtt a legrangosabb multinacionális ügyfelekkel és az ő vezérigazgatóikkal, pénzügyi igazgatóikkal izgalmas megbízásokon.

–       Szerezz iparág-specifikus tapasztalatot és kiemelkedő szakmai tudást az összes adónemben.

–       Részt vehetsz komplex, adózáson túli szempontokat érintő feladatokban (stratégiai üzleti ügyek, pl. jogi, számviteli és finanszírozási területek).

–       Szoros együttműködés a jogi osztállyal, a tranzakciós osztályokkal, az üzleti tanácsadással és a könyvvizsgálattal.

–       Karrierlehetőség egy gyorsan növekvő, nemzetközi üzleti környezetben.

–       Részvétel szakmai továbbképzéseken.

–       Szakmai segítség a szakdolgozatban.

–       Lehetőség teljes munkaidős állásra a gyakorlat után.

–       Budapesti munkavégzést, modern irodai környezetben.

Bérezés: n/a
Nyelvtudás:
Angol
Magyar
Szak:
Pénzügy, számvitel, jog