Leírás

Mindig is érdekelt a pénzügy és az adózás világa? Kíváncsi vagy milyen területeken lehet elhelyezkedni az adózáson belül? A szakma legjobbjaival dolgoznál együtt? Jelentkezz eseményünkre és csatlakozz hozzánk adótanácsadóként!

Jogász vagy, de érdekelnek a pénzügy, gazdasági folyamatok is? Közgazdász vagy, de szívesen foglalkoznál jogi kérdésekkel is? Ha bármelyik igaz rád, akkor a te pályád az adótanácsadás, ahol lehetőséged nyílik jogi, pénzügyi-gazdasági és akár számviteli kérdésekkel egyaránt foglalkozni anélkül, hogy leragadnál bármelyik területnél!

Dönts tudatosan a jövődről, gyere el eseményünkre és szerezz egy állásajánlatot már másnap!

Mi vár rád a Tax Career Connect eseményen?

Egy egyedülálló lehetőséget biztosítunk számodra, hogy az átlagos állásinterjúk folyamatától eltérő módon fedezd fel a KPMG adótanácsadó területét: eseményünkön egy kerekasztal beszélgetés során ismerheted meg, melyik adótanácsadó csaptunk áll hozzád a legközelebb, amit követően azonnal részt vehetsz a helyszínen rendhagyó állásinterjúinkon, majd a napot finom falatokkal és italokkal zárjuk. Ajánlatunkat pedig akár már másnap kézhez kaphatod.

Mi vár rád május 23-án?

16:30 – 17:00: Kapunyitás, regisztráció

17:00 – 17:30: Kerekasztal-beszélgetés

17:30 – 19:00: Rendhagyó állásinterjúk

19:00 – 20:00: Networking, finom falatok & koktélbár

Tudatos jövőd építését akár már május 23-án elkezdheted a KPMG-nél és hamarosan a kezedben is tarthatod ajánlatunkat!

➡️ A részvétel visszaigazoláshoz kötött! Nincs más dolgod mint, hogy jelentkezz eseményünkre ezen a linken keresztül: https://bit.ly/taxcareerconnect-ELTE

Miért válaszd a KPMG adótanácsadó csapatát?

Szoros együttműködés a legnagyobb cégekkel és olyan kapcsolatrendszer, amit máshol szinte lehetetlen megszerezni. A KPMG-nél az adózás elismert szakértője leszel!

Adótanácsadó csapatunkban nagyra értékeljük, amit tudsz és megtanítjuk azt, amit még nem. Csapatainkban támogató szakértő kollégák várnak, így ha elakadnál, ránk mindig számíthatsz.

Nézd meg a videónkat és dönts tudatosan a jövődről! https://bit.ly/TaxCareerVideo

Téged keresünk, ha…

—   pénzügyi, számviteli, gazdasági, vagy jogi területen tanulsz, vagy már befejezett tanulmányokkal rendelkezel és érdekel az adótanácsadás világa

—   rendelkezel angol nyelvtudással

—   kiváló problémafelismerő vagy és a lehetséges megoldásokra fókuszálsz

Ismerd meg a KPMG adótanácsadó csapatát!

Adótanácsadóként olyan komplex kérdésekkel találkozhatsz, amelyekhez a cégek külső szakértelmet keresnek, valamint kiemelkedő adózási ismereteket sajátíthatsz el. Megismerhetsz szinte valamennyi iparágat és a legnagyobb cégeket.

Munkánk során megoldjuk a mindennapi kihívásokat, mégis folyamatosan a jövőbe tekintünk és keressük az adózási folyamatok új, hatékony megoldási lehetőségeit. Kollégáink számára biztosítjuk azt az eszköztárat, amire szükségük lehet a karrierjük irányításához és fejlesztéséhez.

Eseményünkön megismerkedhetsz a KPMG különböző adózási kérdésekre szakosodott csapataival

–        Társasági adó, átvilágítási és adóvizsgálati szolgáltatásokkal foglalkozó csoport

–        Nemzetközi adózási csoport

–        Áfatanácsadás és forgalmi adókkal kapcsolatos adóadminisztrációval foglalkozó csoport

–        Pénzügyi szektor és nemzetközi adózási tanácsadó csoport

–        Transzferárazási csoport

–        Magánszemélyek adózásával foglalkozó csoport

KPMG

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

Bérezés: változó
Nyelvtudás:
Angol
Magyar