Leírás

A munkaviszony időtartama: határozott idejű munkaviszony

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

Pályázati feltételek:

szakirányú végzettség, pályakezdők jelentkezését is várjuk
magyar állampolgárság, büntetlen előélet, cselekvőképesség

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

szakmai önéletrajz
erkölcsi bizonyítvány
képzettséget igazoló iratok másolata

A munkakör betöltésének időpontja: A munkakör legkorábban 2021. augusztus 23. napjától tölthető be.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt a hajdune.kiss.edit@krudyiskola.hu e-mail címen vagy a 06-1-250-2724-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: emailben a titkarsag.krudygy@ebtk.hu

Krúdy Gyula Angol - Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

A Krúdy Gyula Angol - Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Budapest III. kerületének családi házas, zöldövezeti környezetében helyezkedik el, mely jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Az iskola épülete felújított, nagy udvarral, kosárlabda- és műfüves focipályával, négy sávos futópályával, játszótérrel és szabadtéri sütögetésre, osztályprogramokra kialakított, hangulatos közösségi térrel rendelkezik. Tantermeinket folyamatosan felújítjuk, törekszünk az esztétikus, gyermekbarát környezet kialakítására, melyet az iskola belső tereinek színvilága is tükröz.

https://drive.google.com/file/d/1oxCxnwNCoq_DCJYz_DfLb0kJeILfFT_X/view

Iskolánkban 16 éve a két nyelvű és a két tanítási nyelvű program keretében folyik a pedagógiai munka, három vagy négy osztályban évfolyamonként. Tanítványaink kimagasló eredményeket érnek el az országos célnyelvi méréseken és sikeres középfokú nyelvvizsgát tesznek.

http://www.krudyiskola.hu/tortenelemprojekt.php

Pedagógiai alapelvünk, hogy minden diák tehetséges valamiben. E tehetség kibontakoztatásához igyekszünk minden személyi és tárgyi feltételt biztosítani. Szeretnénk elérni, hogy tanítványaink örömmel járjanak iskolába és mindenki megtalálja azt a tevékenységet, amiben sikeresnek, eredményesnek érezheti önmagát, legyen az tanóra vagy tanórán kívüli szabadidős program.
2013-ban csatlakoztunk az Ökoiskolák országos és ezen keresztül európai hálózatához. Ennek szellemében úgy végezzük pedagógiai munkánkat, hogy közben a lehető legnagyobb mértékig megpróbáljuk tiszteletben tartani az élővilág érdekeit. 2018. szeptemberétől második alkalommal is megkaptuk az „Ökoiskola” címet.Partneriskolai kapcsolatban állunk a Művészetek Palotájával. Rendszeresen látogatjuk a diákoknak szóló előadásaikat.
Tizedik éve veszünk részt a Szegedi Tudományegyetem Oktatáselméleti Kutatócsoportjának felmérés-sorozatában. A longitudinális mérésekben 2 évfolyammal támogatjuk a kutatást, matematika, olvasás-szövegértés és természettudományos gondolkodás területein.

Bérezés: Közalkalmazotti bértábla szerint
Nyelvtudás:
Angol
Szak:
Angol nyelv