Leírás

Főbb feladatok:
Unix/Linux alapú rendszereken rendszerintegrációs feladatok elvégzése, menedzselése
Adatbázisok ,Vmware virtualizációs platform üzemeltetése
Shell scripting eszközök rutinszerű használata
IT osztály támogatása és oktatása

Munkakör betöltésének feltételei:
IT felsőfokú végzettség vagy ezzel egyenértékű tapasztalat
Minimum 3 éves rendszergazdai tapasztalat
Középfokú angol nyelvtudás
Proaktív és kreatív hozzáállás problémák megoldásában
B kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk:
Kihívásokkal teli munkakör
Stabil, multinacionális vállalati háttér egy nagymúltú autógyárban
Ingyenes céges buszjárat 40 km-es körzetből (Budapestről is!)
Jól tervezhető munkaidő-beosztás
Ingyenes melegétkezési lehetőség napi egyszer
SZÉP kártya juttatás
Kedvezményes vásárlási lehetőségek a környéken
Kedvezményes Suzuki vásárlási lehetőség
Képzési, továbbképzési, előrelépési lehetőség
Dolgozói ajánlói program, ahol Te ajánlasz, mi fizetünk!
Széleskörű ötletmenedzsment rendszer: díjazzuk az ötleteid!

Magyar Suzuki Zrt.

Ahol a jövőd kezdődik

A Magyar Suzuki Zrt. a Suzuki Motor Corporation egyetlen európai gyáraként 30 éve van jelen a hazai és a nemzetközi autógyártás élmezőnyében. A magyarországi piacon túl világszerte 123 országban értékesítjük a nálunk gyártott autókat és 2019-től mi vagyunk az anyavállalatunk európai bázisú pótalkatrész- és kiegészítőtartozék-központja is. Partnereinknek, beszállítóinknak, valamint a 78 tagú országos márkakereskedői hálózatunknak köszönhetően hozzávetőlegesen 10.000 munkavállaló megélhetéséhez járulunk hozzá.

 Az esztergomi gyártású hibrid Vitara és SX4 S-CROSS modelljeinknek köszönhetően immár ötödik éve vezetjük a hazai új személygépjármű értékesítést. Piacvezető helyünket az Esztergomban gyártott több mint 3,5 millió gépkocsi minősége és megbízhatósága garantálja. A Suzuki-vállalatcsoport fő értékeit követve az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőséget, az újításokat ösztönző és elváró vállalati légkört, a csapatmunkát és a szakemberek folyamatos fejlesztését helyezzük a középpontba.

Eredményeink a japán technológián és a hatékony gyártási folyamatokon alapulnak, sikereink a kollégáink folyamatos képzésének, szaktudásának és helytállásának köszönhető. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy versenyképes tudással vértezzük fel munkatársainkat. A rendszeres oktatások és tréningek mellett külföldi tanulmányutak gondoskodnak az innovatív gondolkodás és a csapatmunka kialakításáról. Mi a Suzukinál kaizennek hívjuk azt a mentalitást, amelynek köszönhetően minden kollégánk aktívan részt vesz a saját és csapata munkájának folyamatos fejlesztésében, optimalizálásában. Az elmúlt időszak kihívásai bőven lehetőséget adtak arra, hogy a felmerülő nehézségeket leleményességgel és a legújabb technológiák alkalmazásával győzzük le. A digitalizációnak eddig is komoly szerepe volt nálunk, hiszen a gyártás területén aktívan alkalmazzuk a robotizáció és az informatika vívmányait. 2020-ban azonban az online világra is nyitottunk, megbeszéléseinket és toborzás-kiválasztási folyamatainkat is részben a digitális térbe helyeztük.

Bérezés: Versenyképes fizetés
Nyelvtudás:
Angol
Szak:
Informatika