Leírás

Főbb feladatok:
Üzleti megoldások innovációja és fejlesztése, üzemeltetés támogatása
Interface fejlesztés a gyár technológiája, robotjai, autonóm berendezései felé
Újítási lehetőségek, változtatási lehetőségek észlelése, ötletek megfogalmazása
Együttműködés,- és kapcsolattartás az autógyár különböző részlegeivel, az üzleti osztályokkal illetve külső beszállítókkal
Kihívást jelentő komplex alkalmazások tervezése, fejlesztése
Üzleti területek rendszereinek és folyamatainak fejlesztése (gyártás, gyártástervezés, beszerzés, értékesítés, aftersales, és logisztika)
Felhasználók oktatása és támogatása

Munkakör betöltésének feltételei:
IT felsőfokú végzettség, vagy ezzel egyenértékű tapasztalat
Minimum 2 éves programozási, fejlesztési tapasztalat
Relációs adatbázis tervezési és kezelési ismeretek
Középfokú angol nyelvtudás
Projektszemlélet, önállóság, precizitás
A szakma és a technológia iránti elhivatottság, jó analitikus , és problémamegoldó képesség

Amit kínálunk:
Kihívásokkal teli munkakör
Stabil, multinacionális vállalati háttér egy nagymúltú autógyárban
Ingyenes céges buszjárat 40 km-es körzetből (Budapestről is!)
Jól tervezhető munkaidő-beosztás
Ingyenes melegétkezési lehetőség napi egyszer
SZÉP kártya juttatás
Kedvezményes vásárlási lehetőségek a környéken
Kedvezményes Suzuki vásárlási lehetőség
Képzési, továbbképzési, előrelépési lehetőség
Dolgozói ajánlói program, ahol Te ajánlasz, mi fizetünk!
Széleskörű ötletmenedzsment rendszer: díjazzuk az ötleteid!

Magyar Suzuki Zrt.

Ahol a jövőd kezdődik

A Magyar Suzuki Zrt. a Suzuki Motor Corporation egyetlen európai gyáraként 30 éve van jelen a hazai és a nemzetközi autógyártás élmezőnyében. A magyarországi piacon túl világszerte 123 országban értékesítjük a nálunk gyártott autókat és 2019-től mi vagyunk az anyavállalatunk európai bázisú pótalkatrész- és kiegészítőtartozék-központja is. Partnereinknek, beszállítóinknak, valamint a 78 tagú országos márkakereskedői hálózatunknak köszönhetően hozzávetőlegesen 10.000 munkavállaló megélhetéséhez járulunk hozzá.

 Az esztergomi gyártású hibrid Vitara és SX4 S-CROSS modelljeinknek köszönhetően immár ötödik éve vezetjük a hazai új személygépjármű értékesítést. Piacvezető helyünket az Esztergomban gyártott több mint 3,5 millió gépkocsi minősége és megbízhatósága garantálja. A Suzuki-vállalatcsoport fő értékeit követve az ügyfél igényeire szabott kimagasló minőséget, az újításokat ösztönző és elváró vállalati légkört, a csapatmunkát és a szakemberek folyamatos fejlesztését helyezzük a középpontba.

Eredményeink a japán technológián és a hatékony gyártási folyamatokon alapulnak, sikereink a kollégáink folyamatos képzésének, szaktudásának és helytállásának köszönhető. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy versenyképes tudással vértezzük fel munkatársainkat. A rendszeres oktatások és tréningek mellett külföldi tanulmányutak gondoskodnak az innovatív gondolkodás és a csapatmunka kialakításáról. Mi a Suzukinál kaizennek hívjuk azt a mentalitást, amelynek köszönhetően minden kollégánk aktívan részt vesz a saját és csapata munkájának folyamatos fejlesztésében, optimalizálásában. Az elmúlt időszak kihívásai bőven lehetőséget adtak arra, hogy a felmerülő nehézségeket leleményességgel és a legújabb technológiák alkalmazásával győzzük le. A digitalizációnak eddig is komoly szerepe volt nálunk, hiszen a gyártás területén aktívan alkalmazzuk a robotizáció és az informatika vívmányait. 2020-ban azonban az online világra is nyitottunk, megbeszéléseinket és toborzás-kiválasztási folyamatainkat is részben a digitális térbe helyeztük.

Bérezés: Versenyképes fizetés
Nyelvtudás:
Angol
Szak:
Informatika