Leírás

Feladatok:

Részt veszel a havi pénzügyi zárási folyamatokban; 
Havi vezetői jelentések, elemzések elkészítésében segédkezel mind a központ, mind a helyi vezetés számára; 
Rendszeres és ad hoc eredménykimutatásokat készítesz; 
Szerepet vállalsz az üzleti döntésekhez szükséges pénzügyi számításokban.

NN Biztosító Zrt.

Kik vagyunk?
Az NN Biztosító Zrt. az NN Group nyilvánosan jegyzett részvénytársaság tagja. Cégcsoportunk 11 országban van jelen, Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. A több mint 175 éves múltra visszatekintő vállalat Hollandiából indult, és jelenleg több mint 15 000 munkatársával világszerte mintegy 18 millió ügyfele számára nyújt megbízható pénzügyi szolgáltatásokat.

Az NN 1991-ben Nationale-Nederlanden néven kezdte meg működését Magyarországon. Mindössze 6 év alatt piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

2019 óta agilis módszertan szerint dolgozunk, emellett a digitalizációra és az adatközpontú szemléletre is nagy hangsúlyt fektetünk munkánk során. Kattints ide ha többet olvasnál az agilis utazásunkról.

2023-ban ötödik alkalommal kapta meg a Top Employer tanúsítványt az NN Biztosító, magyarországi viszonylatban pedig a harmadik helyen szerepelünk a vállalatok között. Büszkék vagyunk erre az elismerésre és arra is, hogy kollégáink visszajelzései is ezt alátámasztják. Ezek mellett sokat teszünk a munkahely és magánélet egyensúlyáért, a támogató munkahelyi környezetért, így 2022-ben elnyertük a Családbarát vállalat díjat is.

Bérezés: Megbeszélés kérdése
Nyelvtudás:
Angol