Leírás

Feladatok:           

·       Támogatod a lead generáló marketing aktivitások háttérfolyamatait;

·       Részt veszel a marketing aktivitások működtetésében az adatelemzőkkel és marketing kampánymenedzserekkel közösen, a csoportvezető szakmai irányításával;

·       Menedzseled az adatbázisokat;

·       Kiválasztod a leadeket;

·       Ellenőrzést követően feltöltöd a CRM rendszerbe a leadeket;

.       Riportokat készítesz

NN Biztosító Zrt.

Kik vagyunk?
Az NN Biztosító Zrt. az NN Group nyilvánosan jegyzett részvénytársaság tagja. Cégcsoportunk 11 országban van jelen, Európában és Japánban egyaránt a piac vezető szereplői közé tartozik. A több mint 175 éves múltra visszatekintő vállalat Hollandiából indult, és jelenleg több mint 15 000 munkatársával világszerte mintegy 18 millió ügyfele számára nyújt megbízható pénzügyi szolgáltatásokat.

Az NN 1991-ben Nationale-Nederlanden néven kezdte meg működését Magyarországon. Mindössze 6 év alatt piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

2019 óta agilis módszertan szerint dolgozunk, emellett a digitalizációra és az adatközpontú szemléletre is nagy hangsúlyt fektetünk munkánk során. Kattints ide ha többet olvasnál az agilis utazásunkról.

2023-ban ötödik alkalommal kapta meg a Top Employer tanúsítványt az NN Biztosító, magyarországi viszonylatban pedig a harmadik helyen szerepelünk a vállalatok között. Büszkék vagyunk erre az elismerésre és arra is, hogy kollégáink visszajelzései is ezt alátámasztják. Ezek mellett sokat teszünk a munkahely és magánélet egyensúlyáért, a támogató munkahelyi környezetért, így 2022-ben elnyertük a Családbarát vállalat díjat is.

Bérezés: megbeszélés kérdése
Nyelvtudás:
Angol