Leírás

A 3 hónapos Talent Meets RAS gyakornoki programhoz a Ringier Axel Springer 6 szerkesztősége csatlakozott, azaz a közélettől a glamúros glossyig, a gasztronómiától a bulvárig, az életmódtól a Z-generációs tartalmakig minden jelentkező a személyiségéhez és érdeklődéséhez leginkább passzoló terepen próbálhatja ki magát.

Résztvevő médiamárkák: BlikkGLAMOUR, Kiskegyed, Noizz.hu, Kiskegyed Konyhája, EgészségKalauz.hu

Jelentkezési határidő: november 14.

A gyakornokok pénzbeli juttatásban és a program elején gyakorlatorientált újságíró tréningben részesülnek, a legtehetségesebb jelentkezők pedig akár hosszú távon is elhelyezkedhetnek a kiadónál. A program résztvevőit tapasztalt mentorok segítik a szakmai fejlődésben.

Ha vonz az újságírás, szorgalmas vagy és szeretnél fejlődni, tarts velünk és vágj bele valami újba!

Jelentkezés és bővebb információ: https://www.ringieraxelspringer.hu/talent/

Ringier Axel Springer Magyarország

A Ringier Axel Springer Magyarország hazánk egyik legnagyobb médiavállalata, amely közkedvelt márkák széles választékát kínálja a magyar médiapiacon. Cégünket 1989-ben alapították, 2014-ben vált a Ringier Axel Springer Media AG részévé. Azóta bővítjük üzleti tevékenységünket, növeljük elérésünket, olvasótáborunkat pedig továbbra is minőségi tartalommal látjuk el.

Magyarország egyik legszélesebb médiakínálatával rendelkezünk, amelyben a tradicionális, évtizedek óta közkedvelt márkák mellett egészen friss, digitális termékek is megtalálhatók.

Termékpalettánk többek között olyan piacvezető márkákat foglal magában, mint az ország legnagyobb példányszámban értékesített napilapja, a Blikk, a leglátogatottabb híroldalak közé tartozó Blikk.hu, a glossy lapszegmens egyik vezető márkája, a GLAMOUR magazin, és a több mint 25 éve töretlen sikernek örvendő Kiskegyed. Portfóliónkat erősíti a GEO ismeretterjesztő magazin és az Auto Bild hazai kiadása is. Kiadványaink köre 2017-ben kiegészült a millenniumi célcsoporthoz szóló Noizz.hu online magazinnal, az EgészségKalauz.hu portállal, 2018-ban pedig bookazine sorozatot indítottunk Bookazine Bestseller néven. Termékportfóliónk meghatározó részét alkotja huszonhárom rejtvénylapunk, kilencféle TV műsorújságunk, valamint számos gasztronómiai és lakberendezési kiadványunk.

Bérezés: pénzbeli juttatás
Szak:
Kommunikáció- és médiatudomány BA/MA; Kommunikáció- és médiatudomány szakirány az ELTE BTK érintett képzésein