Leírás

Biztonsági felügyelő
Biztonsági felügyelő munkalehetőség tiroli téli sport rendezvényeken!

 

 

Feladatok:
-verseny zavartalan lebonyolításának biztosítása,
-be- és kijáratok, vészkijáratok biztosítása,
-nézők szurkolók útba igazítása,
-versenyzők nyugodt felkészülésének biztosítása, nézőktől való elszeparálása.
Elvárások:minimum stabil A2-es német nyelvtudás, megbízhatóság.
Ingyenes szállás, ellátás, szervezett kiutazás.
Bérezés: Netto 11 Euro/h

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a allas@szkjservices.com címre

Szendi Kornél József EV.

Szendi Kornél Józsefnek hívnak. 22 évesen, 2009-ben kezdtem el munkaközvetítőként dolgozni. Sokáig alkalmazottként végeztem ezt a tevékenységet, majd a vállalkozóvá válás mellett döntöttem. Fő területem az ausztriai tömegrendezvények munkaerőigényének kielégítése. Főleg a színpad, a díszlet, és az egyéb kellékek felépítésére lebontására biztosítok személyzetet,de gyakran segédkezem konyhai kisegítő,felszolgáló, biztonsági őr, szakács, sofőr és ruhatáros pozíciók betöltésében is.Egy partnerrel már a kezdetek óta együtt dolgozom.Az évek alatt sikerült több új munkakapcsolatot is kiépítenem. Sokáig nem csak ebben a szegmensben voltam jelen közvetítőként. A rendezvényes alkalmi munkák mellett többkekközt a gasztronómiában, a szállodaiparban és az  építőiparban is tudtam munkát ajánlani, a hosszabb távon német nyelvterületen elhelyezkedni vagyóknak.Első kézből tapasztaltam,hogy főállású munkalehetőségeknél milyen pályázati dokumentumok vezetnek a sikerhez és melyeket követ visszautasítás.Részletesen megismerkedtem a formai és tartalmi követelményekkel, a kiválasztás és a beléptetés folyamatával és az adatvédelmi irányelvekkel.Tudom mik azok a tulajdonságok, tapasztalatok, képességek amiket érdemes kihangsúlyozni, mi az ami valóban előbbre sorolja a jelentkezőt.Néhány teljes munkaidőben alkalmazottat kereső ügyfelemmel megmaradt a munkakapcsolat,de - a rendezvények munkaerőigényének biztosítása mellett- az önálló munkába állás és az ügyintézés segítésére került át a fókuszom.
Ez esetleges nyelvi problémák leküzdésében, a hivatalos, vagy akár személyes ügyek lebonyolításában összekötő tolmácsként és műfordítóként tudok közreműködni.

A német nyelvvel már fiatalon kapcsolatba kerültem. Vas megye egy svábok által alapított településén nőttem fel. Az idősek gyakran az utcán is a németnek egy dialektusában beszéltek. Emellett már általános iskolában elkezdtem németet tanulni. Ez, valamint az a rengeteg műsor amit gyerekként németül néztem eredményezte, hogy már nagyon fiatalon, jóval az általános iskola befejezése előtt középfokú nyelvvizsgával büszkélkedhettem, amit 90% százalék feletti eredménnyel abszolváltam.Első tolmács megbízásom szintén  20-as éveim elejére tehető.Mikor időm engedte utána is szívesen vállaltam ilyen feladatokat.Volt lehetőségem, magányszemélyek mellett, ausztriai, svájci és németországi érdekeltségekkel rendelkező cégek mindennapjaiba belefolyni. Nyelvtudásom folyamatosan fejlesztem, hogy a lehető legmagasabb szinten kommunikáljak szóban és írásban is. Ennek köszönhetően sikeresen letettem a „C1” -es szintű vizsgát és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen általános összekötő tolmács képesítés is szereztem.

Mai napig Vas megyében élek, irodám Szombathelyen található.Szabadidőmben előszeretettel sportolok. A kosárlabda mellett az erőnléti edzések jelentik számomra a kikapcsolódást.

Szívesen segítek tudásommal és kapcsolati rendszeremmel Önnek is.

Forduljon hozzám bizalommal.

Bérezés: netto 11 Euro/h
Nyelvtudás:
Német