Leírás

A Sziget Suli Általános Iskola bővülő csapatába keresünk MATEMATIKA SZAKOS (teljes- vagy részmunkaidős) kollégát a 2021/22-es tanévtől.

Akkreditált magániskolánk felújított épülete Szigetszentmiklós központjában található, könnyen megközelíthető helyen. Évfolyamaink felmenő rendszerben bővülnek (a következő tanévben 1-6. évfolyamig), osztályaink maximum 20 fős létszámmal működnek (felső tagozatban jelenleg kb 10 fős osztálylétszámokkal) , jól felszerelt tantermekben. A tanítást blokkokban szervezzük (nem 45 perces órákkal), így lehetőség nyílik a szabadabb tanulásszervezésre, a projekt alapú oktatásra is. A pedagógusi csapat összetartó, segítjük és inspiráljuk egymást, a szülőkkel, családokkal partneri kapcsolatot ápolunk.

Az ideális jelentkező szakos tanár, aki szereti és tiszteli a gyerekeket, tud azonosulni az alternatív pedagógiai módszerekkel, és a tapasztalati úton történő ismeretszerzéssel. Kreatív, rugalmasan áll a feladatokhoz, szívesen valósít meg új ötleteket önállóan és kollégáival együttműködve is. Él a szakmai kihívások adta lehetőségekkel, melyek megoldásához megkapja a szükséges döntési szabadságot is.

Bérezés: megállapodás szerint.

A hello@szigetsuli.hu email címre várjuk azokat az információkat, amit szerinted tudnunk kell rólad!

Bérezés: megállapodás szerint
Szak:
MATEMATIKA