Leírás

Sziasztok!

Tóth Boglárka Fanni vagyok, idén végeztem az ELTE BTK Fordító és tolmács mesterszakán és szeptemberben fogom megkezdni tanulmányaimat a Fordítástudományi Doktori Képzésen.
A cég ahol dolgozom most több embert is keres akár napi 4, 6 vagy 8 órában. Gondoltam hátha érdekel valakit a lehetőség!A Transcomnál dolgozom, ami egy CGI nevű összekötő cégen keresztül az amerikai külügyminisztérium megbízását teljesíti. Több európai országnak is mi vagyunk a vízum ügyfélszolgálata. Én a német vonalon dolgozom, ami azt jelenti, hogyha Németországban, Ausztriában vagy Svájcban valaki elakad a vízum ügyintézés során, akkor angol vagy német nyelven tőlem kérhet segítséget vagy emailben vagy telefonon. Jelenleg több ország vízum ügyfélszolgálatára is keresünk embereket.

-Russian Speaking US Visa Advisor
-Polish Speaking US Visa Advisor 
-Czech/Slovak US Visa Advisor
-Norwegian Speaking US Visa Advisor
-Finnish Speaking US Visa Advisor
-Danish Speaking US Visa Advisor
-English/Hungarian US Visa Advisor (part time)
– German Speaking US Visa Advisor

A munkához jól kell tudni angolul és a felsoroltak közül az egyik nyelven. De nem kell megijedni a társalgási szint tökéletesen elegendő, a szakszókincset hamar meg lehet tanulni. A fizetés 8 órában bruttó 500.000 forint, emellett jár még havi bruttó 50.000 irodába járási bónusz (home office lehetőség nincsen), Performance Based Bonus, SZÉP Kártyás juttatás és biztosítás is. Ha részmunkaidőben szeretnétek dolgozni a munkavégzés beosztása is nagyon rugalmas, minden nap 09:00-17:00-ig nyitva vagyunk. A csapat is nagyon szuper és nagyon sok külföldi is dolgozik nálunk, úgyhogy egészen internacionális a környezet.Én azért szeretem nagyon mert nekem nagyon sokat segített a német nyelvtudásom sőt az angol nyelvtudásom fejlesztésében is. Illetve így folyamatosan gyakorolhatom a nyelvet, így a diploma megszerzése után sem fogok elfelejteni németül. Plusz azért a hallásértést is nagyon jól lehet gyakorolni anyanyelvi beszélőkkel a vonal másik végén. Meg hát később az önéletrajzomban sem fog rosszul kinézni. Ha esetleg valakit érdekel a dolog, vagy ismer olyat, akit érdekelne, akkor szívesen mesélek arról, hogy pontosan milyen is a munka. Írjatok nekem nyugodtan privátban, hogyha esetleg érdekel titeket a lehetőség és szívesen mesélek. Illetve mivel ott dolgozom, tudok ajánlani embereket, és azokat az önéletrajzokat amiket én továbbítok, előre tudják venni. Ha szeretnétek jelentkezni írjatok nekem emailt: tbogifanny@gmail.com. 

Bérezés: 8 órában bruttó 500.000 plusz egyéb juttatások
Nyelvtudás:
Angol
Cseh
Dán
Finn
Lengyel
Magyar
Német
Norvég
Orosz
Szlovák
Szak:
Nyelvi szakok