Leírás

LeadGen munkatárs – IX. kerület
Egy rugalmas, jófej csapat keresi új kollégáit LeadGen pozícióba diák- vagy egyszerűsített foglalkoztatás keretében. Ha jó a kommunikációs készséged, akkor jelentkezz most.

Kiemelt bérezés (nettó óradíjak!):

1600 Ft/óra, ha heti szinten minimum 30 órát tudsz vállalni. (Az elszámolásokat havonta nézzük, így akkor is a magasabb órabért kapod, ha 1-2 héten nem tudsz ennyi órát vállalni, de az adott hónapban összejön az óraszám.)

1400 Ft/óra, ha heti szinten minimum 20 órát tudsz vállalni.

1200 Ft/óra alapbér.

Jól hangzik, de mi az a LeadGen, azaz lead-generálás? A vevők nem csak úgy keletkeznek maguktól, hanem a legtöbb cégnek erre sok erőforrást kell áldoznia, ebben segít nekik ügyfelünk. A lead-generálás egész egyszerűen az a folyamat, amelynek során egy idegen vállalatból a megrendelő lehetséges partnere lesz.

Okés értem, de mi lesz az én feladatom? Alapvetően cégek tevékenységét kell bemutatni telefonon lehetséges partnereknek. Fontos, hogy eladni nem kell semmit, csak tájékoztatást nyújtani a hívott félnek. Amennyiben érdeklődés vagy pozitív visszajelzés érkezik, akkor egy értékesítőnek át kell adni a leadet, aki tovább viszi a folyamatot. A hívásokon kívül pedig mindezt le kell adminisztrálni. Változatosan, 2-3 órás etapokban lehet 1-1 projekttel foglalkozni, így nem kell napokig csak ugyanazt ismételni. A beosztás közös megbeszélés eredménye az órarendedhez és a vizsgákhoz igazítottan.

A munkavégzés helye: Malomudvar Üzletház a Soroksári úton, a későbbiekben home office lehetőség.

ZABHEGYEZŐ Ifjúsági Iskolaszövetkezet

A Zabhegyező Ifjúsági Iskolaszövetkezet egy fiatal, dinamikusan fejlődő szervezet, rugalmas és nyitott alkalmazottakkal és tagokkal. Célunkként tűztük ki, hogy segítségére legyünk azon cégeknek, alapítványoknak, egyesületeknek, akik olcsón és egyszerűen szeretnének munkavállalókat alkalmazni. Csapatunkba lelkes, dolgozni vágyó fiatalokat keresünk! Csatlakozz Te is!

Bérezés: Nettó 1200-1600/óra