Leírás

Hogy épül fel a program?

 • 15 hét gyakorlatorientált programozó képzés, ami alatt teljesállású munkaszerződésed van az első naptól kezdve,
 • Több hetes projektmunkában veszel részt, ahol egy globális csapat tagjaként dolgozhatsz kiemelkedően tehetséges emberekkel.

Milyen képzési területek közül választhatsz?

 • Alkalmazásfejlesztés irány: Itt megtanulhatod a legújabb szoftverfejlesztési technológiákat, és fejlesztheted szoftvertervezési és programozási készségeidet gyakorlatorientált módon.
 • Infrastruktúra irány: Gyakorlati órákon ismerkedhetsz meg hálózatokkal, adatbázisokkal, operációs rendszerekkel, és  infrastrukturális technológiákkal.
 • Üzleti adatelemző irány: Adatelemzési és adattudományi készségek elsajátítására biztosít lehetőséget. Többek között adatszerkezetek, architekúra, adatvizualizáció, operációs rendszerek, programozás, tesztelés, és modellezés témaköről is tanulhatsz.

Mi történik a program után?
A program sikeres teljesítése után érdeklődésed és készségeid alapján a számodra legmegfelelőbb csapatba kerülsz.

Amit kínálunk

 • Egyedülálló IT kurzus, többek között Java, C++, C#, Scala, Python, Linux, Windows, adatbázisok témakörben,
 • Versenyképes juttatási csomagot éves bónuszra való jogosultsággal,
 • Folyamatosan fejlődhetsz és képezheted magad tapasztalt kollégáink, valamint cégünk világszínvonalú belső képzéseinek és elemzéseinek segítségével,
 • Része lehetsz a bankszektor digitális transzformációjának,
 • Izgalmas IT-s munkaköröket, és hosszútávú karriert.

Kiválasztási folyamat: a kiválasztás három lépcsős. A sikeres telefonos interjúkat (HR és technikai) virtuális interjú követi.

Tekintettel a COVID-19 (koronavírus) folyamatos terjedésére, minden interjút telefonon vagy virtuális kapcsolaton keresztül folytatunk a jelöltek és alkalmazottaink védelme érdekében. 

Zyntern.com Állásportál

Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál

A Zyntern.com egy újgenerációs állásportál, ahol több száz mérnöki, gazdasági, kommunikációs és további munka várja a karrierjük kezdetén álló Y és Z generációs fiatalok. Gyakornoki munkák, szakmai gyakorlatok, pályakezdő és junior munkák egyaránt megtalálhatóak a Zyntern.com oldalán! Mára több mint 1500 cég és több mint 25.000 álláskereső regisztrált a zyntern.com-ra!

Mit tud a Zyntern.com?

 • Egyetlen oldalon összegyűjt több száz releváns pozíciót frissdiplomásoknak és hallgatóknak, diákoknak.
 • CV-k, motivációs levelek és hosszú űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján.
 • Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa böngészik a hirdetések között helyetted.
 • Egyszerű jelentkezés egyetlen gombnyomással. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jelentkeznél, de érdekel egy hirdetés, elmentheted és később visszatérhetsz rá.
 • Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. Egyrészt, az általad beállított címhez, ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermedhez lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat. Másrészt, térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

Látogass el a blog.zyntern.com oldalunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk!

Látogass el a zyntern.com gyakornoki és pályakezdő állásportálra, kövess bennünket a Zyntern.com Állásportál Facebook oldalán, a zyntern_allasportal Instagram és LinkedIN profilján!

ÚJDONSÁGOK! Keress állást Facebook csoportjainkban:

Gyakornoki és diplomás munkák pályakezdőknek – Zyntern.com

Gyakornoki és Pályakezdő munkák – Zyntern.com
 
Jó Zynternezést kívánunk 🙂

Bérezés: Van fizetés
Nyelvtudás:
Angol
Magyar