Leírás

Pozíció leírása / feladatok

A Communications and External Affairs csapat tagjaként részt fogsz venni mind a belső és külső digitális kampányaink tervezésében, kialakításában és lebonyolításában, amellyel egyre közelebb kerülhetünk az új vállalati célunkhoz, a Better Tomorrow-hoz. A belső kommunikációnk támogatása során akár interjúkat is készíthetsz kollégákkal, vagy rövid filmeket csapatokkal a különböző kreatív tartalmak tervezése és gyártása mellett. Emellett rálátást szerezhetsz és akár részt vehetsz a marketing és HR csapatok munkájára is. 

A BAT-nál lesz lehetőséged a nemzetközi kapcsolatépítésre is, hisz rendszeresen dolgozunk együtt a régiónkon belüli csapatokkal és a shared service centerünkben dolgozókkal. Emellett a FIREWORK Programban lehetőséget biztosítunk a gyakornokoknak funkciókon átívelő projekteken is dolgozni.
Tudjuk, mit gondolsz, és a válasz igen, itt tényleg nem fogsz unatkozni! 

Amit kínálunk

A FIREWORK program 9 hónapja során a mentoroddal azon fogtok dolgozni, hogy kihozzátok a legtöbbet a benned rejlő potenciálból. Ehhez fejlődési tervet fogsz készíteni, amelyben a vezetőd, egyben mentorod lesz a segítségedre. Így mérföldkőről mérföldkőre fejlődhetsz, és mire a program végére érsz, egy sokkal tapasztaltabb, tudatosabb és szakmailag is jártasabb önmagad lehetsz.
A gyakornokok igazi közösséget alkotnak nálunk, funkciókon átívelő projekteken dolgozhatnak együtt. De ez még nem minden! A legtehetségesebb FIREWORK-gyakornokoknak ez lehet a belépőjük a Global Graduate Programunkba , amely során 18 hónap alatt junior menedzser válhat a résztvevőkből!

Zyntern.com Állásportál

Zyntern.com Gyakornoki és Pályakezdő Állásportál

A Zyntern.com egy újgenerációs állásportál, ahol több száz mérnöki, gazdasági, kommunikációs és további munka várja a karrierjük kezdetén álló Y és Z generációs fiatalok. Gyakornoki munkák, szakmai gyakorlatok, pályakezdő és junior munkák egyaránt megtalálhatóak a Zyntern.com oldalán! Mára több mint 1500 cég és több mint 25.000 álláskereső regisztrált a zyntern.com-ra!

Mit tud a Zyntern.com?

  • Egyetlen oldalon összegyűjt több száz releváns pozíciót frissdiplomásoknak és hallgatóknak, diákoknak.
  • CV-k, motivációs levelek és hosszú űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján.
  • Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa böngészik a hirdetések között helyetted.
  • Egyszerű jelentkezés egyetlen gombnyomással. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jelentkeznél, de érdekel egy hirdetés, elmentheted és később visszatérhetsz rá.
  • Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. Egyrészt, az általad beállított címhez, ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermedhez lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat. Másrészt, térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

    Vannak álláskeresési tippek is? Naná!

Látogass el a blog.zyntern.com oldalunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk!

Látogass el a zyntern.com gyakornoki és pályakezdő állásportálra, kövess bennünket a Zyntern.com Állásportál Facebook oldalán, a zyntern_allasportal Instagram és LinkedIN profilján!

ÚJDONSÁGOK! Keress állást Facebook csoportjainkban:

Gyakornoki és diplomás munkák pályakezdőknek – Zyntern.com

Gyakornoki és Pályakezdő munkák – Zyntern.com
 
Jó Zynternezést kívánunk 🙂

Bérezés: Van fizetés
Nyelvtudás:
Angol
Magyar