Szolgáltatásainkat egyedileg és csomagban egyaránt megrendelhetetitek, ráadásul együttrendelés esetén jelentős, akár 50% kedvezményt tudunk biztosítani a listaárakból. Amennyiben bármelyik lehetőség felkeltette érdeklődésed, kérlek keress!

Karriernap

Az ELTE elkötelezett a hazai munkaerőpiac egyensúlyának megteremtésében, a diákok, végzett hallgatók mielőbbi elhelyezkedésének támogatásában.

Örömünkre szolgál, hogy – a korábbi online események után – 2022. április 28-án ismét jelenléttel rendezhetjük meg egyetemünk állásbörzéjét, az ELTE Karriernapot.

Az ország legnagyobb egyetemeként rendkívül sokszínű résztvevői összetétel várható, így sok munkáltató tudja közvetlenül megszólítani saját célcsoportját.

Kiállítóként április 14-ig nyitott a jelentkezés a rendezvényre, így még egyáltalán nem késő, hogy jelentkezni, ha céged szeretne:

  • lehetőséget kapni a tehetség-utánpótlásra; 
  • találkozni gyakorlati helyet, pályakezdő állást kereső jelenlegi és volt hallgatókkal, akik  informatikai, pénzügyi-gazdasági, idegennyelv, HR, természettudományi, társadalomtudományi és pedagógiai képzési területekről érkeznek; 
  • megoldást találni aktuális nyitott pozícióitok és vállalati programjaitok betöltésére; 
  • építeni munkáltatói márkátokat az ELTE hallgatóinak körében. 

Ha kiállítóként személyesen nem tudsz részt venni az ELTE Karriernapon, de szívesen kihasználnád az intenzív kommunikációs kampányt egy olyan időszakban, amikor az ambiciózus fiatalok már a végzés előtt szeretnék látni, hogy hol fognak dolgozni, segítünk megtalálni a legeredményesebb online megoldásokat! 

További részletek az alábbi, kiállítóinknak szóló oldalon:

További hirdetési és employer branding szolgáltatásainkról a kiajánlónkban olvashatsz:

Részletes ajánlatért és egyedi hirdetési csomagért keresse kollégánkat:

Bessenyei Ditta
ELTE Karrierközpont – munkaerőpiaci kapcsolattartó
munkaeropiac@kancellaria.elte.hu