Szolgáltatásainkról részletesen

A különböző szolgáltatásokhoz tartozó anyagok leadási módját és határidejét a gombra kattintva találod az Anyagleadási összefoglaló táblázatban.

Nincs lehetőséged személyes megjelenéssel velünk tartani? Az online csomagajánlatainkhoz tartozó Anyagleadási összefoglaló táblázatot a gombra kattintva olvashatod.

Offline szolgáltatások

Standhelyek

Elérhető minden csomagban

Különböző méretű standhelyek állnak rendelkezésre asztalokkal, vagy épített standdal, melyeket a cégek tetszésük szerint rendezhetnek be.

 • Standard csomag esetén 160×80 cm-es asztal spandex huzattal, székekkel
 • Pro csomag esetén 320*80 cm-es asztal spandex huzattal, székekkel
 • Szakterületi támogató csomag esetén 3×2 m-es, két oldalról nyitott stand pulttal, asztallal, székekkel, cégfelirattal, a rendezvényhelyszín kiemelt pontján

Parkolóhelyek

Elérhető minden csomagban

Az előadók az Egyetem saját parkolójában tudnak parkolni a helyszínen.

Csomagonként eltérő parkolóhely elfoglalása lehetséges:

 • Standard csomag – 2 autó
 • Pro csomag – 4 autó
 • Szakterületi támogató csomag – 6 autó

Catering, étkezés

Elérhető minden csomagban

Kiállítóink a helyszínen fejenként 2 x 0,5 L ásványvíz mellé éhségoltóként pogácsát kapnak, illetve fejenént 2 kávé vagy tea beváltására alkalmas italjegyet, amit a kiállítótér galériáján lévő büfében tudnak beváltani.

Csomagonként eltérő kiállítóra számolva:

 • Standard csomag – 2 fő
 • Pro csomag – 4 fő
 • Szakterületi támogató csomag – 6 fő

Meleg ételt a szolgáltatási csomag részeként nem szolgálunk fel, de az épületben lévő büfében cége számlára is tudnak meleg ebédet vásárolni.

Szóróanyag elhelyezés látogatói mappákban

Elérhető: A Pro és Szakterületi támogató csomagokban

Látogatóink helyszínre érkezéskor előre összekészített, a rendezvény arculatával nyomtatott A/4-es mappát kapnak, melyben elhelyezzük az adott cég szóróanyagát.

Előadás tartási lehetőség

Elérhető: A Szakterületi támogatói csomag részeként, vagy külön tételként megvásárolva (külön tételként limitált mennyiségben elérhető )

Előre egyeztetett témában 20-25 perces előadási lehetőség a helyszínen épített színpadon.

Roll-up kihelyezése a színpad térségében

Elérhető: Szakterületi támogatói csomagban

A kiállítók helyet kapnak a helyszíni előadások számára kialakított színpad térségében, hogy saját roll-upjukat kihelyezzék, így azt láthassák az előadások nézői.

Online szolgáltatások

Partner feltüntetése a hivatalos kommunikációs anyagokon

A Karriernap minden hivatalos hirdetési anyagán feltüntetjük az ügyfél logóját, ideértve a karrier.elte.hu, az allasborze.elte.hu, a Facebook és az Instagram felületein megjelenő grafikai anyagokat és a látogatói mappa előlapját is.

Landing page létrehozása az allasborze.elte.hu oldalon

Az ELTE Állásportálon önálló aloldal létrehozása, amin kizárólag az ügyfél bemutatkozása és hirdetései jelennek meg. Ezt az aloldalt az érdeklődő hallgatók a Karriernap Online regisztrációs felületéről is elérhetik, így az érdeklődők már a rendezvény előtt egy kattintással juthatnak el ügyfeleink landing page-ére.

Az oldalon az alábbiak elhelyezésére van lehetőség:

 • videóval, képekkel kiegészített cégbemutató
 • állásajánlat rövid bemutatása (a részletes állásajánlat csak a rendezvény napján élesedik)
 • a landing page meghirdetése az alábbi felüleken:
  • Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek Facebook csoportban a rendezvény előtt
  • az esemény Facebook oldalán

Álláshirdetések közzététele az ELTE Állásportálon

Álláshirdetések közzététele az allasborze.elte.hu oldalon.

Álláshirdetések közzététele zárt Facebook csoportban

Az ELTE Állásportálon (allasborze.elte.hu) közzétett álláshirdetés megosztása a 13 ezer taggal rendelkező Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek Facebook csoportban.

Álláshirdetések, landing page közzététele a kari hírlevélben

A Karriernap kampány részeként minden karnak kiküldünk az esemény előtt egy levelet, ami a számukra releváns hirdetéseket sorolja fel tételesen. A levélben az állás neve és egy rövid (kb. 200 karakter hosszúságú) leírást tudunk elhelyezni.

Follow-UP eDM

A rendezvényre regisztrált résztvevőknek az eseményt követően egy follow up emailt küldünk, amiben lehetőség van a meghirdetett állásajánlatok népszerűsítésére. A levélben az állás nevét, egy rövid (kb. 200 karakter hosszúságú) leírást és az allasborze.elte.hu oldalon elhelyezett részletes leírásra ill. jelentkezési felületre mutató linket tudunk elhelyezni.

PR cikk megjelentetése

A karrierkozpont.elte.hu weboldalunkon közzéteszünk egy PR cikket az eseményt megelőzően, majd a cikket megosztjuk a Karrierközpont social media felültein is. Az érdeklődő hallgatók a PR cikkből közvetlenül eljuthatnak a cég landing page-ére, így már a rendezvény előtt megismerhetik ügyfelünk nyitott pozícióit.

A PR cikkhez elsősorban a cég munkatársainak személyes karriertörténetét várjuk, illetve olyan beszámolókat, amik segítenek a hallgatókhoz közelebb hozni a válallat mindannapjait, ugyanakkor a cikkben lehetőség van az ügyfél gyakornoki programját, frissdiplomás eseményeit bemutató anyagok közzétételére is.

Célzott, egyedi eDM

Célzott egyedi, csak az ügyfél kommunikációját tartalmazó email kiküldése az ELTE Karriernap kampány keretében az ügyfél számára releváns szakterület hallgatóinak. A targetáláshoz az ELTE tanulmányi rendszerében tárolt adatokat használjuk, mely alapján szakra, évfolyamra, nyelvtudásra szegmentáltan tudjuk közzétenni az ügyfél üzenetét. Egy levelet maximum 3 szak hallgatóinak tudunk kiküldeni.

Kiemelt hirdetés (slider) az Állásbörze oldalon

Az ügyfél kiemelt bannerjét elhelyezzük az allasborze.elte.hu oldalon a rendezvényt megelőző 2 hétben, így az az oldal minden látogatója számára látható lesz ebben az időszakban. A bannerre kattintva az érdeklődők a cég landing page-ére juthatnak.

Kiemelt hirdetés (slider) a Karrierközpont weboldalán

Az ügyfél kiemelt bannerjét elhelyezzük az karrier.elte.hu oldalon a rendezvényt megelőző 2 hétben, így az az oldal minden látogatója számára látható lesz ebben az időszakban. A bannerre kattintva az érdeklődők a cég landing page-ére juthatnak.

Árak és jelentkezés

A választható csomagokról a tartalmazott szolgáltatások részletes megjelölésével és árazással együtt a gombra kattintva, az esemény főoldalán olvashatsz!

Jelentkezési határidő: 2022. április 14.

A rendezvényen való részvételhez keresd együttműködő partnerünket, a Frissdiplomás Kft-t:

Székelyné Grecskó Hajnalka
grecsko.hajnalka@frissdiplomas.hu