Egyesek Ifjúsági Egyesület

Közösségek kialakulásához járulunk hozzá, ahol az emberek szabadon döntenek, azt csinálják, amit szeretnek és békésen kapcsolódnak egymáshoz.

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület aktív fiatalok és fiatal szakemberek közössége.

Tevékenységeink célja, hogy mi fiatalok megismerjük saját erőforrásainkat és azokat tudatosan használjuk személyes és szakmai életünk kiteljesítésére. Eszközeink erre a képzés és az önkéntes programok.

Tovább

Plazmaszolgálat Kft. (Plazmapont)

A Plazmaszolgálat Kft. Magyarországon 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat. Országosan összesen 12 Plazma Ponton várunk plazmaadókat, Budapesten, Szegeden, Győrben, Székesfehérváron, Debrecenben, Kaposváron, Szombathelyen és Sopronban. Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt 14 évben közel 2.000.000 plazmaadást bonyolítottunk le. Ezért hálásak vagyunk dolgozóinknak és plazmaadó közösségünk minden tagjának! Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint

Tovább

Frissdiplomas.hu

Ismerj meg minket!

A frissdiplomas.hu mögött egy valóban összetartó csapat áll, akiknek az az elsődleges, hogy jobbá tegyék a munka világát.

Diákként riasztó lehet a gondolat, hogy az egyetem végeztével belecsöppensz a munka világába. Mi abban szeretnénk Neked segíteni, hogy mikor elérkezik ez a pillanat, magabiztosan léphess rá karrierutadra.

Tovább

IT-Business

TE már tudod, hogy TÉNYLEGESEN mi vár rád a leendő munkahelyeden?

Szinte biztosan voltál már szakmai gyakorlaton, akár dolgoztál is már részmunkaidőben, vannak tapasztalataid a munka világából. De biztosan felkészültél arra, ami a munkaerő-piacon vár rád?

Az ITBridge magazin olyan hidat kínál neked, amely összeköti a tanulást és a munkavégzést, az egyetemet és az IT-piacot!

Tovább

Morgan Stanley

Morgan Stanley Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. At Morgan Stanley Budapest, we are shaping the future of our global business and contributing to our local community. Our team works across numerous areas, including Technology, Mathematical Modelling, Finance, Risk

Tovább

Zyntern Állásportál

A Zyntern.com az az állásportál, ahol a legmenőbb nemzetközi és hazai cégek keresik jövőbeli, kifejezetten egyetemista kollégáikat a lehető legkülönfélébb területekre. Tanulhatsz gazdasági, műszaki, vagy idegennyelvi szakon, a Zynternen garantáltan megtalálod a hozzád legjobban passzoló lehetőségeket!

Tovább

Europass, Erasmus+

Hogyan építs karriert az egyetemi évek alatt? Csatlakozz az Erasmus+ közösséghez: ösztöndíjak és külföldi szakmai gyakorlati lehetőségek várnak rád! Hogyan mutathatod be az így szerzett készségeidet, tapasztalataidat? Személyre szabott tanácsadás az Europass szolgáltatásokról.

Tovább

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

KIK VAGYUNK? A Nemzeti Adó- és Vámhivatal olyan speciális szervezet, amely egyszerre áll kapcsolatban az államháztartással, a gazdaságpolitikával, a közigazgatási rendszerrel, a gazdasági szereplőkkel és nem utolsósorban az állampolgárokkal. 18 ezer adó- és vámhatósági szolgálati jogviszonyban álló kollégánk egyebek mellett adóigazgatási, vámigazgatási, rendvédelmi, nyomozói, informatikai, elemzői, jogi, végrehajtási, gazdálkodási, humán és kommunikációs szaktudás birtokában látja

Tovább

TATA Consultancy Services

TCS Hungary is an employer that gives you access to different worlds, cultures, tasks, business areas and people. It is a colorful place where you can experience various challenges that help you progress as a professional and human being.

Tovább