Nemzeti Adó- és Vámhivatal

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) államigazgatási, fegyveres és rendvédelmi feladatokat ellátó központi hivatal. Saját státusztörvény alapján működik, funkciója az állami adó- és vámhatósági feladatok minőségi ellátása, a költségvetési bevételek biztosítása, a vonatkozó jogszabályok betartatása, a hatáskörébe tartozó gazdasági bűncselekmények megelőzése és felderítése.

Munkánkhoz sokfajta szakmára, szakértelemre, innovációra van szükség. 18 ezer munkatársunk széleskörű szaktudást testesít meg. Adó- és vámhatósági szolgálati jogviszonyban álló kollégáink egyebek mellett adóigazgatási, vámigazgatási, rendvédelmi, nyomozói, informatikai, elemzői, jogi, végrehajtási és kommunikációs szaktudás birtokában látják el a NAV mintegy 1200 féle feladatát országszerte.

Hivatalunkban saját egészségügyi szolgálat működik, képzési, kulturális és sporthagyományaink másfél évszázadra nyúlnak vissza. Informatikai hátterünk Magyarország egyik legnagyobb, legösszetettebb rendszere. Ha csatlakozol hozzánk, sokoldalú és érdekes munkát végezhetsz, szakmai fejlődésed során változatos karrier utat járhatsz be. Pályakezdőként stabil tudást, tapasztalatot szerezhetsz.

Cégbemutatók, Karriernap