BME Suborbitals

Csatlakozz hozzánk!

Tedd fel velünk Magyarországot az űripari világtérképre!
Jelenleg nincsen aktív tagfelvételi időszakunk, de az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted csatlakozási szándékodat.

Kik vagyunk mi?

A BME Suborbitals versenycsapat kutatórakéták versenyzési és oktatási célra történő fejlesztésével foglalkozik. Mérnökhallgatóként a rakétatechnikában rejlő inspiráció miatt választottuk ezt a kihívást.

A versenycsapat jelenleg 50 fős tagsággal rendelkezik, akik között megtalálhatóak űrmérnökök, gépész-, villamos- és járműmérnökök, valamint doktoranduszok és oktatók egyaránt. A műszaki beállítottságú tagok mellett jogi és menedzsment háttérrel rendelkező hallgatók is jelen vannak a csapatban.

Mindig is a tökéletességre törekedtünk, ezért a legnagyobb precizitással és körültekintéssel végezzük munkánkat. Célunk, hogy egy olyan versenycsapat legyünk, ahol a tagok gyakorlatias űripari tapasztalatra tehetnek szert, valamint nemzetközi versenyeken mérettethetik meg a tudásukat, miközben ipari kapcsolatokra is szert tehetnek.

Projektjeink

Amennyiben csatlakozol hozzánk, az alábbi projektekbe tudsz bekapcsolódni.

Jelentkezz most!

Munkakörök

Nézz szét a meghirdetett pozícióink közt! Úgy érzed, hogy a lenti leírásokba nem illessz bele, de szívesen csatlakoznál hozzánk? Ne aggódj! Jelentkezz bátran, a csapat minden szükséges tudást meg fog adni, nem kérünk mást tőled, csak érdeklődést, elhivatottságot és lelkesedést!

Kapcsolat

info@bmesuborbitals.com

Cégbemutatók, Karriernap