KPMG

Kik is vagyunk valójában?

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó-, jogi- és üzleti tanácsadó cége. Szolgáltató vállalatként kollégáink jelentik a legnagyobb értéket számunkra, ezért is vagyunk elkötelezettek egy olyan környezet megteremtése mellett, ahol munkatársaink fontos, értékteremtő munkát végeznek, és folyamatosan tanulhatnak. Mindehhez tervezhető karrierutat és szakmai fejlődést biztosítunk. Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat.

Kiket keresünk?

  • pénzügy és számvitel
  • gazdálkodási és menedzsment
  • nemzetközi gazdálkodás
  • gazdasági- és pénzügy-matematikai elemzés
  • alkalmazott közgazdaságtan
  • gazdaságinformatikus
  • adattudomány

Hol kínálunk állásokat?

Budapest

Kiválasztási folyamatunk

Az a célunk, hogy segítsünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb részleget és pozíciót a KPMG-nél. Jelentkezésedet követően mindent megteszünk annak érdekében, hogy a leggyorsabban és legegyszerűbben végighaladj kiválasztási folyamatunkon, az első kattintásoktól egészen az első napodig.

Kiválasztási folyamatunk lépései:

1. Jelentkezz szakmai önéletrajzoddal karrieroldalunkon!

Gyakornoki vagy pályakezdő munkát keresel? Ráadásul elindítottuk szeptemberben induló pályakezdő pozícióinkra a jelentkezést. Tudjon meg többet rólunk itt: https://bit.ly/Palyakezdo

2. Telefonos előszűrés:

Amennyiben az önéletrajz megfelel a pozícióleírásban támasztott elvárásoknak, HR-es kollégáink telefonon vagy e-mailben keresnek téged a pozícióval kapcsolatban, valamint elküldik számodra a pozícióhoz kapcsolódó teszteket, ahol szükséges: logikai-, angol nyelvi teszt, számviteli- vagy Excel teszt

3. Interjúzás: Egy HR-es interjú és egy szakmai interjú fog rád várni.

Szóval mire vársz! Találkozz velünk a K11-es standnál vagy már most nézz szét és jelentkezz valamelyik nyitott pozíciónkra.

Cégbemutatók, Karriernap