Mit érdemes tudni az Egisről?

Azt, hogy az Egis nemzetközi vállalatcsoport? Hogy 4 600 kollégánk dolgozik a világ 18 országában, és ezzel a 26. legnagyobb foglalkoztató?


Azt, hogy tevékenysége a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-fejlesztésen, illetve -gyártáson át a hazai és nemzetközi értékesítésig? Hogy hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus (folyékony és félszilárd) készítményekig terjedő termékskálájának készítményei összesen 60 országban érhetők el saját leányvállalataikon és képviseleteiken, valamint partnereiken keresztül?


Vagy hogy a gyógyszer-és vegyipar kategóriában a legvonzóbb munkaadó*, és a Családbarát Vállalat** címet is elnyerte?


Ezek valóban fontos dolgok. De nekünk, akik az Egisnél dolgozunk, mégsem ezek jutnak először eszünkbe.

Számunkra az Egis a vonzó szakmai feladatokat, a támogató, összetartó, segítő közösséget, a kiszámítható, biztos munkahelyet jelenti. Azt a vállalatot, ahol az elvárt, magas színvonalú munka mellett összhangba kerülhet a szakmai és a magánélet, ahol a versenyképes juttatási csomag a munkatársak kikapcsolódását, feltöltődését is támogatja. Ahol innováció-orientált szellemben, 21. századi körülmények között vihetjük tovább a több mint százéves tradíciókat, és valósíthatjuk meg közös céljainkat.


Nekünk ezt jelenti az Egis.

Egis – A cég, ahol az emberek szeretnek dolgozni.

* Randstad különdíj (2017)
**Emberi Erőforrások Minisztériuma által odaítélt cím (2017.)

Cégbemutatók, Karriernap

Vélemény, hozzászólás?