Leírás

Szívesen segítenél nekünk, hogy fenntarthatósági és munkavédelmi szoftverünket minél többen megismerjék, és használják szerte a világon? Mit szólnál, ha ezzel hozzájárulhatnál egy fenntarthatóbb, egészségesebb jövőhöz? Azt biztosan tudod, hogy a változtatásra MOST van szükség, hiszen már a következő években is érezni fogjuk a hatását annak, hogy a jelenben mit teszünk meg környezetünkért. Mit szólnál, ha részese lehetnél hazai és nemzetközi kampányainknak, amelyekkel elérünk minél több vállalatot világszerte? Ráadásul egy fiatalos, jókedvű, motivált csapattal dolgozhatnál, ahol nemcsak irodai napokon van jó hangulat, hanem csapatépítőinken, és közös programjainkon is (buborékfoci, sütögetés, kirándulás, SUP verseny, hajnalig tartó bulik)

 

Feladataid során a nemzetközi salest fogod támogatni az online lead generálás menedzselésével.

Új prospectek felkutatása LinkedIn Sales Navigator és Lemlist használatával, a Hubspot CRM használatának elsajátítása valamint email szekvenciák tartalmának szerkesztése és operatív kezelése képezi a fő fókuszt. Emellett betekintést nyerhetsz a sales manager mindennapi feladataiba, a használt szoftverek és módszerek elsajátítása kapcsán pedig tréningeket és oktatóanyagokat biztosítunk. Nálunk nem kell hideghívni, azonban választékos angol nyelvtudásra mindenképp szükséged lesz!

Elvárásaink feléd:

– Magabiztos angol nyelvtudás elsősorban írásban

– Határozottan és változatosan tudsz egy termékről/szolgáltatásról fogalmazni

– Örülsz, ha valami újat tanulhatsz meg és könnyen elsajátítod az új ismereteket

– Precíz és részletes munkavégzés jellemez Téged

– Vannak kreatív ötleteid, amelyeket lelkesen megosztasz velünk, hogy együtt megvalósíthassuk

– Tudsz velünk dolgozni minimum 30 órát hetente (hétfő-szerda-péntek home office lehetőség)

– Még legalább 1 évig van folyamatban lévő tanulmányod (mesterképzésen történő hallgatói jogviszony előny!)

 

Amit tőlünk kapsz:

– Új ismeretek egyre nagyobb hangsúllyal rendelkező területeken (EHS&ESG)

– Tapasztalatszerzés egy nemzetközi projektekkel foglalkozó cég nemzetközi sales területén

– Korrekt órabér alapú bérezés

– Flexibilis munkaidő beosztás

– Jó csapat, fiatalos légkör, csodás külső és belső környezet (budai panoráma)

Ha szeretnéd elindítani karriered a nemzetközi B2B értékesítés területén, küldd el önéletrajzod a melles.alexander@denxpert.hu email címre!

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a melles.alexander@denxpert.hu címre

denxpert EHS&S software Kft.

A denxpert a kelet-középeurópai régió egyik vezető tanácsadó cégéből nőtte ki magát, és 2021-ben önálló életet kezdett. Szakmai gyökereink azonban egészen 2006-ig nyúlnak vissza. Magunkat, mint a nemzetközi piac egyik legkönnyebben bevezethető és helyi támogatási hálózattal rendelkező megoldása tartjuk számon.
Ehhez a titkunk a következő: nemzetközi cégeknél begyűjtött terepi tapasztalattal rendelkező kollegák és a felhasználóbarát user experience terület legjobb szakértőit összeeresztve évekig dolgoztunk azon, hogy megtaláljuk azt az optimumot a szakmai megfelelőség és a felhasználói élmény között, mellyel cégek ezreinek tudjuk az életét megkönnyíteni.

Bérezés: nettó 180.000-220.000/hó
Nyelvtudás:
Angol