Leírás

Kíváncsi vagy, hogy hogyan játszhatnál szerepet abban, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara segítse a magyar gazdaság exportteljesítményének növelését és a hazai vállalkozások külpiaci pozíciószerzését?

Érdekel-e, hogy milyen szolgáltatásokat kínálunk a vállalkozásoknak, hogy segítsük őket a külpiacokon való megjelenésben és sikeres tevékenységükben?

Érdekel-e, hogyan könnyítheted meg a vállalkozások termékeinek és szolgáltatásainak külpiacokra jutását?

Ha igen a válaszod bármelyik kérdésre, és úgy érzed, hogy a kiírt pozícióban megvalósíthatod céljaidat, ne habozz jelentkezni!

Az MKIK Nemzetközi Igazgatósága figyelemfelkeltő lehetőséget kínál! Nemzetközi koordinátor pozíció betöltésére keresünk új kollégát, aki kiemelkedően érdeklődik a nemzetközi kapcsolatok iránt.

A leendő munkatárs fő feladatai közé tartozik a kapcsolattartás nemzetközi szervezetekkel és külföldi kamarákkal, az exportőrök külpiaci pozíciójának előmozdítása Ázsiában és Latin-Amerikában, valamint különböző titkári feladatok ellátása a relációt érintő üzleti klubok vonatkozásában. Emellett felelős leszel online és offline rendezvények szervezéséért, üzleti delegációk külföldi utazásainak koordinálásáért és kíséréséért, gazdasági hírlevelek és háttéranyagok összeállításáért, valamint információszolgáltatásért hazai és külföldi vállalkozók számára.

Az elvárásaink magasak: felsőfokú (közgazdasági vagy nemzetközi kapcsolatok) végzettség, anyanyelvi szintű magyar és magabiztos felsőfokú angol nyelvtudás, valamint legalább 1-2 év munkatapasztalat. Fontos továbbá a számítógépes ismeret, a precíz munkavégzés, a csapatmunkára való képesség, valamint a kiváló kommunikációs és szervező készség.

A magyar és az angol nyelvtudás elengedhetetlen, és előnyt jelent, ha rendelkezel további idegen nyelvek, elsősorban a kínai, a német vagy a spanyol magas szintű ismeretével.

Amit kínálunk: egy izgalmas, változatos munkakört egy országos és nemzetközi hálózattal, teljes munkaidőben, széleskörű béren kívüli juttatási csomaggal, magas színvonalú szakmai közösséggel, és modern, a munkavállalói igényekre szabott munkakörnyezettel a belváros szívében.

Ha úgy érzed, hogy megfelelsz az elvárásoknak, és motivált vagy a kihívásokra, kérjük, küldd el magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzodat, valamint fizetési igényedet az allas@mkik.hu e-mail címre!

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a allas@mkik.hu címre

Bérezés: egyedi megállapodás alapján
Nyelvtudás:
Angol